Λεντέσμα για 11αδα

Έχει παίξει σε τρεις αγώνες, αλλά ο συνολικός χρόνος δεν έχει φτάσει τα ενενήντα λεπτά. Όλοι μακριά από το Αγρίνιο: 48′ με ΠΑΟΚ, 1′ με Ατρόμητο, 37′ με Πλατανιά. Κι όμως, ο Εμμάνουελ Λεντέσμα στα 86′ λεπτά που αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παναιτωλικού, έδειξε στοιχεία που ενθουσίασαν τον κόσμο της ομάδας. Ο 28χρονος Αργεντινός με Ιταλικό διαβατήριο ήρθε στο Αγρίνιο στις 31 Αυγούστου, στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου. Αν και έκανε προετοιμασία με τη Μπρέντφορντ (έπαιξε και δύο φορές τον Αύγουστο), ήθελε χρόνο προσαρμογής κυρίως για να μπει στην τακτική της ομάδας.

Μπαίνοντας στο γήπεδο στο β’ ημίχρονο του αγώνα με τον Πλατανιά, πιστοποίησε την εικόνα που έχουν για εκείνον όλοι, συμμετέχοντας σε όλες τις επιθετικές προσπάθειες που έγιναν. Η ποιότητά του είναι τέτοια που μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα. Η διακοπή του πρωταθλήματος τον βοηθά να ετοιμαστεί καλύτερα. Και να διεκδικήσει θέση στην αρχική ενδεκάδα από την επόμενη αγωνιστική. Τι συνηγορεί σ’ αυτό;

Πρώτα απ’ όλα η απόδοση του ποδοσφαιριστή και τα στοιχεία που μπορεί να προσθέσει στην ομάδα. Και δεύτερο, ότι πλέον ο Παναιτωλικός μπαίνει σε πιο βατό πρόγραμμα σε σχέση με τους αγώνες που έδωσε ως τώρα. Καλείται να έχει περισσότερο ενεργητικό ρόλο και μονάδες όπως ο Λεντέσμα, έχουν ρόλο σ’ ένα τέτοιο πιο επιθετικό πλάνο.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ