Λομόνακο o επόμενος (vid)

Ο Σεμπαστιάν Λομόνακο, 26χρονος Αργεντινός περιφερειακός επιθετικός, θα συνεχίσει στον Παναιτωλικό και λογίζεται ήδη για ποδοσφαιριστής του, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν στην Αργεντινή.

Μεταγραφών συνέχειας έχουμε στον Παναιτωλικό και παίκτης της ομάδας μπορεί να λογίζεται ο Σεμπαστιάν Λομόνακο που αναμένεται άμεσα να υπογράψει στα «καναρίνια», σύμφωνα με τους Αργεντινούς.

Πρόκειται για τον 26χρονο περιφερειακό, περισσότερο, επιθετικό από την Αργεντινή που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στην Λα Καλέρα της Χιλής και θα περάσει για χάρη των «κυανοκίτρινων» για πρώτη φορά τον Ατλαντικό.

Απόφοιτος των «ακαδημιών» της Αρσεναλ Σαραντί στην καριέρα του έχει παίξει και στην Γοδόι Κρουζ, ενώ συνολικά 64 εμφανίσεις με 10 γκολ και πέντε ασίστ στην πρώτη κατηγορία της χώρας του. Τα αντίστοιχα νούμερα του στη Χιλή είναι 27, τέσσερα και τρία, ενώ ύψους 1.73 στράικερ κατέκτησε το 2019 το πρωτάθλημα στη δεύτερη με τη φανέλα της Αρσεναλ Σαραντί.

Η πιο παραγωγική του σεζόν ήταν το 2021/22 όταν ήταν στην τελευταία και την έκλεισε με 11 προσωπικά τέρματα, εκ των οποίων το ένα ήταν στο Λα Μπομπονέρα και στο 2-2 κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς.

Διεθνής με την U21 της «μπλανκοσελέστε», το 2019 ήταν στην αποστολή της που συμμετείχε στο αντίστοιχο Παναμερικανικό πρωτάθλημα που έγινε στο Περού και η Αργεντινή κατέκτησε τον τίτλο.

Πηγή: Gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ