Μας περιμένει η ομάδα μας…

Μετά από δυο σεζόν με… υπογλώσσια ο Παναιτωλικός επέστρεψε φέτος στην κανονικότητα. Αυτό που μας συνήθισε από το 2014 στη μεγάλη κατηγορία: Να σώζει άνετα τη χρονιά χωρίς να νιώθει απειλή.

Φέτος έκανε και άλλα σημαντικά, που δεν είχε ξανακάνει στο παρελθόν. Νίκησε για πρώτη φορά στην 96χρονη ιστορία του τους τρεις μεγάλους της Αθήνας (κατά σειρά ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό) μέσα στο 2022, ενώ πήγε μακριά και στο κύπελλο μένοντας με την πικρία του αποκλεισμού από τα ημιτελικά (κυριολεκτικά) στο παρά πέντε.

Σήμερα δίνει τον τελευταίο αγώνα της σεζόν στο γήπεδό του. Μπροστά στο δικό του κοινό που επέστεψε στις κερκίδες μετά από δυο χρόνια αποκλεισμού λόγω της πανδημίας. Που το αποζημίωσε με καλό ποδοσφαιρικό θέαμα, σε πολλές περιπτώσεις και επιτυχίες.

Μένει το τελευταίο χειροκρότημα απόψε. Αυτό που δικαιούται η ομάδα για τη συνολική της παρουσία από το καλοκαίρι έως τώρα, με τα όποια προβλήματα και σκαμπανεβάσματα. Χειροκρότημα που θα γίνει ποιο δυνατό με καλή απόδοση το βραδάκι και πολύ περισσότερο με μια νίκη.

Ας ανηφορήσουμε, λοιπόν, στην Προυσιωτίσσης. Στις 7.30 μας περιμένει η ομάδα μας…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ