Μελίσσας: «Δουλεύουμε σκληρά»

Εκ των πρωταγωνιστών του Παναιτωλικού σε ακόμη ένα ματς ήταν σήμερα ο Μελίσσας, στο εκκωφαντικό 4-2 των «κυανοκίτρινων» στο Ηράκλειο. «Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να κερδίσουμε σήμερα, θα μπορούσαμε να δεχτούμε και λιγότερα γκολ αλλά η νίκη είναι πολύ μεγάλη και χαίρομαι που βοήθησα με τη σειρά μου την ομάδα. Για τις δύο αποκρούσεις που έκανα, σίγουρα και οι δύο ήταν πολύ δύσκολες αλλά η πιο σημαντική ήταν αυτή του πέναλτι γιατί είναι πάντα δύσκολο», είπε αρχικά στην Cosmote TV.

Και συνέχισε. «Άλλα όπως και να το κάνουμε, η δουλειά της ομάδας είναι ομαδική και δεν είναι μόνο η δική μου δουλειά. Φέτος, ειδικά ο Παναιτωλικός είναι πάρα πολύ καλός και πετυχαίνει και ιστορικές νίκες και αυτό οφείλεται στην σκληρή δουλειά που κάνουμε από την αρχή της σεζόν, η ομάδα παίζει διαφορετικά σε σχέση με πέρυσι και το δείχνει μέχρι στιγμής η πορεία της».


Μετά ρωτήθηκε για την επερχόμενη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. «Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα γι’ αυτό το παιχνίδι, με σκληρή προετοιμασία με στόχο να πάρουμε το καλύτερο δυνατό και γιατί όχι και την πρόκριση».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ