Μετάδοση με πολλούς συμβολισμούς

Η αυλαία ανοίγει και η παράσταση αρχίζει! Απόψε στην 7.15 το πρωτάθλημα της Super League 2018-2019 αρχίζει. Και είναι πολύ διαφορετικό αυτό το πρωτάθλημα απ’ όσα προηγήθηκαν.

Πρώτα απ’ όλα είναι «ανοικτό» στον κόσμο, με τα μισά παιχνίδια κάθε αγωνιστικής να μεταδίδονται από ελεύθερο κανάλι. Για πρώτη φορά. Επτά ΠΑΕ μεταξύ των οποίων και ο Παναιτωλικός κρίθηκαν… αντιεμπορικές από τη nova και αφού έμειναν ξεκρέμαστες για μεγάλο διάστημα, βρήκαν τελικά τηλεοπτική στέγη στη δημόσια τηλεόραση.

Σήμερα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ΕΡΤ κάνει πρεμιέρα των τηλεοπτικών της μεταδόσεων από το Αγρίνιο. Το πρώτο παιχνίδι που θα δουν οι φίλαθλοι χωρίς να πληρώσουν συνδρομή είναι το ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ!

Μάλιστα θα έχει και pre game, ενώ τη μετάδοση θα κάνει ο διευθυντής του Αθλητικού τμήματος, ο Γιώργος Λυκουρόπουλος, ο οποίος δύο χρόνια πριν εκδιώχθηκε από τη nova μετά από πολυετή παρουσία!

Έτσι η σημερινή αναμέτρηση έχει αρκετούς συμβολισμούς. Δεν γνωρίζουμε αν η ΕΡΤ επέλεξε το Αγρίνιο για να τους αυξήσει, αλλά όπως κι αν έχει είναι σημαντικό που το πρώτο παιχνίδι που δείχνει, αφορά την ομάδα που είναι μακριά από άρματα, παραρτήματα, συμμαχίες, στημένα, δανεικούς και ότι άλλο χαρακτηρίζει μεγάλη μερίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κι ας δείχνει η nova π.χ. τον Λεβαδειακό (του Κομπότη που καταδικάστηκε για στήσιμο αγώνων), τον οποίο έτρεξε να διατηρήσει στους κόλπους της, ανακοινώνοντας τη συμφωνία αμέσως μετά τους μεγάλους (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό) με περηφάνεια…

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ