Μεταγραφές που δείχνουν πολλά

Η παρουσία στο Αγρίνιο του Γιώτη Παναγιώτου, συνεργάτη των Καμίνσκι, για να παρακολουθήσει τον σημερινό αγώνα με τον Ατρόμητο, αλλά και να μείνει για αρκετές ημέρες στην έδρα της ομάδας, προοιωνίζει εξελίξεις.

Πλησιάζει η ημέρα που η συμφωνία για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ θα πάρει την έγκριση της ΕΕΑ, οπότε και τυπικά οι νέοι ιδιοκτήτες θα αναλάβουν τα ηνία. Δεδομένου ότι αυτή η μετάβαση γίνεται μέσα στη μεταγραφική περίοδο, βάζει σε προτεραιότητα τις κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας.

Οι όποιες ανάγκες για προσθήκες υπήρχαν ήδη, αυξήθηκαν με τους τραυματισμούς τριών βασικών παικτών (Μπακάκης, Ντουάρτε, Μόρσεϊ) και την αποχώρηση του Κορνέλιους. Αυτό σημαίνει ότι ίσως ο αριθμός εκείνων που πρέπει να έρθουν είναι μεγάλος για τα δεδομένα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Λογικά θα έχει γίνει η απαραίτητη προεργασία και μπαίνουμε σε φάση υλοποίησης. Με την ολοκλήρωση των συζητήσεων και τις υπογραφές παικτών. Η επιθετική γραμμή έχει τις περισσότερες ανάγκες, αλλά και πιο πίσω χρειάζονται προσθήκες.

Όταν σιγά – σιγά τις επόμενες ημέρα «ανοίξουν τα χαρτιά» θα έχουμε εικόνα του μεταγραφικού πλάνου. Το οποίο θα αντανακλά στην ευρύτερη εικόνα που έχει η νέα ιδιοκτησία για τη νέα εποχή του Παναιτωλικού.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ