Με θετικό πρόσημο

Τα πρώτα φιλικά είναι για συμπεράσματα των προπονητών, αλλά στο σημερινό του Παναιτωλικού με την ΑΕΛ σίγουρα η εικόνα του Παναιτωλικού ήταν θετική και για όσους το παρακολούθησαν. Παρά το γεγονός ότι ο Θεσσαλοί έχουν περισσότερο χρόνο προετοιμασίας και είχαν δώσει και δύο φιλικά, τα «καναρίνια» ήταν εκείνα που εμφανίστηκαν συνολικά καλύτερα στο γήπεδο και έπρεπε να κερδίσουν.

Το τελικό 0-0 οφείλεται κυρίως στην αστοχία που υπήρχε ακόμα και σε κραυγαλέες ευκαιρίες όπως του Μοράρ στο 63’, που σε τετ-α-τετ πλάσαρε πάνω από την εστία. Ή λίγο αργότερα στην κεφαλιά του Ρομάν που έδιωξαν πάνω στη γραμμή ή και στο φάουλ του Ταχάρ που ο Καββαδίας δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα στο κενό τέρμα.

Αλλά όχι μόνο αυτές. Παρόλα αυτά ο Παναιτωλικός άφησε αισιόδοξα μηνύματα και αν συνεχίσει έτσι, θα δούμε και καλύτερα πράγματα όσο περνάει ο καιρός.

Ο Λουίς Κάστρο παρέταξε στο γήπεδο ενδεκάδα με μόλις τρία νέα πρόσωπα (Γιοβάνοβιτς – Ντάλσιο και τον νεαρό Φυτόπουλο), με τον Γιαννακόπουλο στην εστία, τους Μπελεβώνη δεξιά, Λιάβα αριστερά και κεντρικούς αμυντικούς τον Μαλή και τον Γιοβάνοβιτς. Στο κέντρο έπαιξαν Λουσέρο – Φυτόπουλος – Ντάλσιο, στα πλάγια ο Ντίας με τον Ντουάρτε και προωθημένος ο Μπαΐροβιτς.

Στο β’ ο Κνετ υπερασπίστηκε την εστία, ο Τσιγγάρας δεξιά με τον Λιάβα αριστερά, Μαλής και Μπακαδήμας ήταν οι στόπερ. Στο κέντρο Ταχάρ, Μιμίτο, Ντάλσιο, ο Καββαδίας με τον Ρομάν στα άκρα και φορ ο Μοράρ. Γιοβάνοβιτς (35’) και Μοράρ (72’) αντικαταστάθηκαν λόγω ενοχλήσεων.

Στο α’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Γιαννακόπουλος, Μπελεβώνης (35’ Τσιγγάρας), Μαλής, Γιοβάνοβιτς (25’ Μπακαδήμας), Λιάβας, Λουσέρο, Ντάλσιο, Φυτόπουλος (35’ Μιμίτο), Ντίας, Ντουάρτε, Μπαΐροβιτς.

Στο β’ οι: Κνετ, Τσιγγάρας, Λιάβας (74’ Μπελεβώνης), Μαλής (74’ Ντίας), Μπακαδήμας, Ταχάρ, Μιμίτο, Ντάλσιο (62’ Φυτόπουλος), Καββαδίας, Ρομάν, Μοράρ (72’ Ντουάρτε).

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ