Με Σενγκέλια κόντρα στον Αρη

Ο Σενγκέλια ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός υπολογίζεται για τον πρώτο ημιτελικό του Παναιτωλικού κόντρα στον Αρη.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού, για τον αυριανό (13/2) πρώτο ημιτελικό του με τον Αρη, όπου τα «καναρίνια» θα παίξουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε αγώνα για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μάλιστα ο Σενγκέλια που δεν έπαιξε λόγω ίωσης στο πρόσφατο 1-0 επί του Ατρόμητου συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, όπου εκτός έμειναν ο από καιρό τραυματίας Μπαλντασάρα, ο Μπακάκης που έκανε εκ νέου ατομικό (σ.σ. αναμένεται να ίναι διαθέσιμος για την Τρίπολη), όπως και ο τιμωρημένος Οικονόμου.

Παράλληλα εκτός είναι και οι Καπίνο, Ντίαζ, Μπάμποκ, Μπελεβώνης, Μπουζούκης και η αποστολή των «κυανοκίτρινων» αποτελείται από τους εξής: Ταμπίντζε, Μλάντεν, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρεθ, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Αναστασόπουλος, Νικολάου.

Πηγή: Gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ