Με τιμά, αλλά…

Στον Arena 87.4 μίλησε ο Φώτης Κωστούλας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πιθανή υποψηφιότητα του για την προεδρία της Super League. Είπε:

Για τη NOVA και το μοίρασμα των χρημάτων: «Η Νova θέλει να υιοθετήσουμε κάποιες προτάσεις. Υπάρχουν μοιρασμένες απόψεις ανάμεσα στις ΠΑΕ. Δεν μπορεί όμως η Nova να λέει ή θα γίνει αυτό ή σταματάμε τη συνεργασία. Παρεμβαίνει σε πράγματα που δε θα έπρεπε.

Το μοίρασμα των χρημάτων θα έπρεπε να γίνεται αλλιώς. Να ενισχυθούν οι ομάδες που πραγματικά έχουν πρόβλημα και είναι μια ζωή όμηροι των καταστάσεων».

Για την προεδρία της Λίγκας, όπου ακούστηκε το όνομά του: «Υπάρχουν κάποιοι που αναφέρουν το όνομά μου για την προεδρία της Λίγκας. Με τιμά αυτό, αλλά υπάρχουν δυσκολίες, έχω ελάχιστο χρόνο λόγω της δουλειάς μου».

Για το μέλλον της Λίγκας: «Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε βήμα βήμα να κάνουμε πράγματα προς τη σωστή κατεύθυνση για το ποδόσφαιρό μας. Έχουμε υπογράψει όλοι ότι δε θα συνεχίσουμε αν συνεχίσει η ίδια κατάσταση και για το οικονομικό, αλλά και για τη διαιτησία που αδικεί κατάφωρα εμάς τις μικρότερες ομάδες. Εμείς οι μικροί υποφέρουμε. Ξεκινάμε και λέμε αν χάσουμε λιγότερα από 600.000 θα είναι άθλος. Άρα πρέπει να γίνει κάτι…».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ