Μια «γροθιά» το Δημοτικό Συμβούλιο για τον Παναιτωλικό

Μια «γροθιά» για τον Παναιτωλικό είναι το Αγρίνιο και αυτό το κλίμα επιβεβαιώθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου  που είναι σε εξέλιξη και το οποίο αναμένεται να εκδώσει Ψήφισμα στήριξης στην ομάδα της πόλης.
 «Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τον Παναιτωλικό, κανείς δεν μπορεί να σπιλώσει το όνομα της», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου.

Η παρέμβαση του Μάκη Μπελεβώνη είχε ιδιαίτερη αξία καθώς εκτός από δημοτικός σύμβουλος υπήρξε εμβληματικός ποδοσφαιριστής της ομάδας και νυν τεχνικός διευθυντής και ήταν αξιοσημείωτη η αναφορά του πως αρκούσε να είναι στην αίθουσα ένας μέσος αγρινιώτης και όσα αυτός θα έλεγε για την ομάδα θα ήταν αρκετά για τη σύνταξη του ψηφίσματος .

Ο Π.Ζέρης ( σύμβουλος της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας) υπογράμμισε πως κυκλώματα λυμαίνονται το ποδόσφαιρο και  δεν πρέπει «να αφήσουμε την υπόθεση να σέρνεται».

Ο Τίμος Παπανικολάου (Λαϊκή Συσπείρωση) από την πλευρά του ήταν ιδιαίτερα καυστικός για όσους εμπορευματοποίησαν το ποδόσφαιρο και έφεραν τον τζόγο και το στοίχημα και έρχονται τώρα να «παρουσιαστούν ευαίσθητοι και να καταδικάσουν  μια ιστορική ομάδα». Εξήρε την τωρινή διοίκηση του Παναιτωλικού που έχει κρατήσει την ομάδα μακριά από συμφέροντα, διαχωρίζοντας την από παλαιότερες διοικήσεις.
Πηγή: agrinionews.gr

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ