Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη…

Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο… Δεν μπορεί η Κέρκυρα να κλέβει βαθμούς στο Αγρίνιο. Στους δύο αγώνες που έδωσε με τον Παναιτωλικό για την Super League, αυτό έκανε. Πρώτη φορά τον Γενάρη του 2012, όταν πήρε ισοπαλία 1-1. Ο Καμαρά (φωτο) με πέναλτι (το κέρδισε ο Σιόντης που τώρα παίζει στους Φαίακες) έκανε το 1-0 στο 6′ και στο 27′ ο Γραμμόζης με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ αιφνιδίασε τον Μπλάζιτς και ισοφάρισε σε 1-1. Ο Παναιτωλικός φώναζε για το κανονικό γκολ του Αναστασιάδη που ακυρώθηκε στις καθυστερήσεις. Αυτή η απώλεια στοίχισε τελικά στον Παναιτωλικό, ο οποίος υποβιβάστηκε και έμεινε η Κέρκυρα που έκανε τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της τις τελευταίες αγωνιστικές στο Καραϊσκάκης.

Την επόμενη περίοδο ο Παναιτωλικός έπαιζε στη Β’ και όταν επανήλθε (2013-2014) είχε υποβιβαστεί η Κέρκυρα. Έτσι ξανασυναντήθηκαν στον Μάρτιο του 2015 στο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι τους στο Αγρίνιο. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με γκολ του Γκαζαριάν στο 17′, κόβοντας τη φόρα του Παναιτωλικού για έξοδο στην Ευρώπη. Μια νέα ήττα από τον Λεβαδειακό τον ίδιο μήνα, έσβησε οριστικά το όνειρο.

Και τις δύο αυτές σεζόν ο Παναιτωλικός είχε νικήσει στην Κέρκυρα (2-3 και 1-2 αντίστοιχα) στον α’ γύρο. Φέτος πρώτη φορά αρχίζουν τις αναμετρήσεις τους αντίστροφα, παίζοντας πρώτα στο Αγρίνιο. Με την ελπίδα ότι ο “κλέφτης θα πιαστεί” το Σάββατο στις 4.00 το απόγευμα…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ