Μόνο ο Ολυμπιακός έμεινε…

Ο τίτλος δεν αναφέρεται στο μοναδικό παιχνίδι που έχει να δώσει ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο έως το τέλος του πρωταθλήματος. Μετά τη νίκη στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, την οποία τα καναρίνια κέρδισαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους, η μοναδική ομάδα που δεν έχει χάσει ποτέ από τον Παναιτωλικό, είναι οι πρωταθλητές!

Βέβαια, από τον Ολυμπιακό έχει πάρει βαθμούς (σε αντίθεση με την ΑΕΚ έως την Κυριακή). Και οι τρεις είναι με ισοπαλίες στο Αγρίνιο. Τον Φεβρουάριο του 1977 με 0-0, τον Σεπτέμβριο του 2013 με 0-0 και τον Αύγουστο του 2014 με 1-1. Η μόνη εντός έδρας ήττα είναι την χρονιά του υποβιβασμού την πρωτοαπριλιά του 2012. Υπάρχει μία ακόμα τον Απρίλιο του 1976, αλλά ο αγώνας είχε γίνει στο Αίγιο λόγω της τιμωρίας για το… αυτί του Ράμμου, ενώ έχει χάσει όλα τα παιχνίδια που έδωσε στο Φάληρο.

Ο Ολυμπιακός είναι το μόνο «κάστρο», αφού την Κυριακή έπεσε εκείνο της ΑΕΚ. Νωρίτερα είχε πέσει του Παναθηναϊκού και (δύο φορές, Αγρίνιο και Τούμπα) του ΠΑΟΚ. Φυσικά ο Παναιτωλικός έχει κερδίσει τουλάχιστον μία φορά όλες τις υπόλοιπες ομάδες της Super League.

Απ’ τις άλλες ομάδες που λείπουν τώρα από τη μεγάλη κατηγορία αλλά έχει αναμετρηθεί μαζί τους στη Super League, έχει κερδίσει Άρη, ΟΦΗ, Εργοτέλη, Κέρκυρα, Απόλλωνα, Νίκη Βόλου (έστω και «στα χαρτιά»). Μόνο τη Δόξα Δράμας δεν μπόρεσε, αφού έχασε στο Αγρίνιο 2-0 και στο Καυτατζόγλειο 2-1, τη μοναδική περίοδο (2011-2012) που βρέθηκαν αντίπαλοι στην κορυφαία κατηγορία.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ