Μύγας για… πάντα

Όποιος δουλεύει ανταμείβεται. Τουλάχιστον στην περίπτωση του Γιώργου Μύγα βρήκε εφαρμογή, αφού σήμερα ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2019, ταυτόχρονα με την αύξηση των απολαβών του.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που από τον Αμβρακικό Λουτρού μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2011 στην Κ20, έγινε επαγγελματίας ένα χρόνο μετά και παρά την αμφισβήτηση που υπήρχε από πολλούς φιλάθλους, δούλεψε σκληρά και τους διέψευσε. Η στιγμή της πρώτης «αναγνώρισης» ήρθε όταν ο Γιάννης Ματζουράκης τον καθιέρωσε στην ομάδα και εκείνος τον δικαίωσε με την απόδοσή του. Στο ίδιο διάστημα έκανε αρκετές συμμετοχές στις Εθνικές ομάδες (Νέων, Ελπίδων), ενώ το όνομά του απασχολεί ομάδες εντός και εκτός συνόρων.

Ο Παναιτωλικός τον αντάμειψε με καλύτερες απολαβές και τον «ασφάλισε» για την επόμενη τριετία (το αρχικό συμβόλαιό του έληγε τον Ιούνιο του 2017), δίνοντας το μήνυμα και σε άλλα παιδιά που ακολουθούν ηλικιακά. Ταυτόχρονα οι κυανοκίτρινοι που στήριξαν και επένδυσαν στον παίκτη, έχουν τον πρώτο λόγο για το διάστημα αυτό σε πιθανή πώλησή του.

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός προχώρησε σήμερα σε  επέκταση της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου του Γιώργου Μύγα έως τον Ιούνιο του 2019, αναπροσαρμόζοντας και τους όρους του προς όφελος του ποδοσφαιριστή.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ