Νίκησε τον Απόλλωνα, «κέρδισε» τους μικρούς!

Το σερί των άσχημων αποτελεσμάτων με τους «μεγάλους» ολοκληρώθηκε και ο Παναιτωλικός επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε με 1-0 στην Ριζούπολη του Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι πολλές απουσίες, αλλά και το σχετικά… περιορισμένο βαθμολογικό ενδιαφέρον έδωσε την ευκαιρία στον Τραϊανό Δέλλα να «δώσει ευκαιρίες» ρίχνοντας στην μάχη παιδιά από τις ακαδημίες, αλλά και παίκτες με μικρή ως τώρα συμμετοχή όπως ο Γκούγκα.

Μάλιστα ξεκίνησε και βασικός ο Ντουάρτε, εξαργυρώνοντας το γεγονός ότι… επιβίωσε όσο αγωνίστηκε στο ματς-ναυάγιο με τον Ολυμπιακό.

Αμφότεροι δικαίωσαν τον προπονητή του Παναιτωλικού, ειδικά στο πρώτο μέρος, καθώς ο Γκούγκα είχε τις καλές ευκαιρίες της ομάδας του με το δυνατό σουτ στο 15′ αλλά και το… άχαστο που έχασε στο 27′ από την πάσα του Ντίας, ενώ ο «βενιαμίν» της πορτογαλικής παροικίας κέρδισε το πέναλτι στο 30′.

Ο Ντουάρτε… χόρεψε τον Κοντοέ, ο οποίος τον «κλάδεψε» και ο Γρατσάνης σωστά έδειξε την βούλα του πέναλτι.

Ένα λεπτό αργότερα ο Μπαϊρόβιτς ευστόχησε κάνοντας το 1-0 για τον Παναιτωλικό, πετυχαίνοντας το 5ο προσωπικό του τέρμα με τους Αγρινιώτες.

Το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει… τελειώσει με την σέντρα της επανάληψης, όμως αυτή τη φορά ο Γρατσάνης λάθεψε καθώς δεν έδωσε το πέναλτι στην ανατροπή του Ντίας από τον Βαφέα. Από κει και πέρα η αναμέτρηση δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.

Ο Παναιτωλικός κινήθηκε σε πιο χαμηλούς ρυθμούς χωρίς να βρει φάσεις για γκολ, ενώ και οι γηπεδούχοι συμβιβασμένοι από καιρό με την μοίρα τους δεν έδειξαν κάτι.

Ο Δέλλας βρήκε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και στους πιτσιρικάδες Παρρά και Μπελεβώνη και κάπως έτσι ο Τίτορμος έφυγε νικητής από την Ριζούπολη!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Χουάντερσον, Κοντοές, Βαφέας, Στάθης (84΄Οικονομόπουλος), Ναδάλες, Αγρόδημος, Ντ’ Ούρσο, Ρώσσης (71′ Βάρκας), Μπεντινέλι, Ναζλίδης, Ελ Χέλβε (46′ Ντε Φεντερίκο)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Λιάβας, Μιχάι, Μαλής, Αμαράλ (71΄Μάρκος Πάουλο), Λουσέρο, Τσιγγάρας, Ντουάρτε, Ντίας, Γκούγκα (89′ Μπελεβώνης), Μπαϊροβιτς (81′ Παρράς)

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ