«Να αναδεικνύονται και οι καλές στιγμές»

Μόνο καλά λόγια για τους παίκτες του είχε να πει ο Γιάννης Πετράκης μετά το σημερινό ματς. «Ήταν γειτονικό ντέρμπι δύο καλών ομάδων. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την πολύ σπουδαία προσπάθεια που έκαναν και την καλή ποιότητα που είχαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.Με βάση την εικόνα του αγώνα κερδίσαμε δίκαια. Κάναμε πολλές ευκαιρίες ενώ στον αντίποδα ο Παναιτωλικός μας απείλησε μέσα από περιφερειακά σουτ και από στημένες μπάλες. Είμαστε σε καλό δρόμο και δεν πρέπει να τον χάσουμε. Από τώρα να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι με την Καλλονή», είπε αρχικά. Μετά ρωτήθηκε για το 3-5-2 που χρησιμοποιεί τελευταία. «Το σύστημα παίζει το ρόλο του αλλά δεν είναι μόνο το σύστημα αλλά παίζει ρόλο και οι παίκτες πόσο μπορούν μνα διαχειριστούν τα παιχνίδια. Οι συνθήκες και οι καταστάσεις είναι αυτές που μας ρυθμίζουν με τι σύστημα και τι τακτική θα έχουμε. Στο ματς με τον Ατρόμητο παίξαμε 4-4-2 και πήγαμε καλά».
Ο κόουτς του ΠΑΣ σχολίασε και τη κίνηση πολλών παικτών του ΠΑΣ, όπως των Μανιά, Τζημόπουλου, να δώσουν το χέρι τους στον Κυριακίδη μετά από μία επέμβασή του, σε κεφαλιά του Τζημόπουλου. «Οτιδήποτε έχει να κάνει με το φερ πλέι πρέπει να αναδεικνύεται πρώτο στην ειδησεογραφία γιατί με όσα συμβαίνουν πρέπει να αναδεικνύονται και οι καλές στιγμές»
Για το τι άλλαξε ο ΠΑΣ και πάει καλύτερα τελευταία είπε πως «δεν υπάρχουν μαγικά κουμπιά. Στα παιχνίδια με μεγάλες ομάδες όπως με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ δεν μας έκατσαν καλά τα παιχνίδια. Αν κερδίζεις και πηγαίνεις καλά, αυτό βοηθά το κλίμα στην ομάδα όπως και στη διαμόρφωση καλής ψυχολογίας».

Σε άλλη ερώτηση πως σχολιάζει την απόδοση παικτών που δεν ήταν βασικοί πριν, όπως οι Λίλα, Σκπονδρας και άλλοι, απάντησε: «Ο Λίλα έδωσε τα διαπιστευτήριά του. Στη θέση αυτή του αμυντικού χαφ είναι και ο Γαρουφαλιάς που είναι εξελίξιμος παίκτης. Ο Λίλα μπορεί να παίζει και σε άλλες θέσεις. Κάποια στιγμή είπα ότι αδικώ το Λίλα που τον βάζω σε διάφορες θέσεις και τον έβαλα αμυντικό χαφ».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ