Ντιέγκο, ο αντι-Μύγας

Ο Ντιέγκο Μπεχαράνο έκανε μια πολύ καλή σεζόν όταν πρωτοήρθε στο Αγρίνιο. «Πάτωσε» το περασμένο φθινόπωρο, αλλά ξαναβρήκε τον εαυτό του από τον Γενάρη που επέστρεψε στην πατρίδα του. Οι εμφανίσεις που έκανε με τη Στρόνγκεστ του άνοιξαν την πόρτα της Εθνικής και τώρα αγωνίζεται βασικός στο Κόπα Αμέρικα.

Στον πρώτο αγώνα της Βολιβίας (ήττα 2-1 από τον Παναμά) ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του. Τα ξημερώματα του Σαββάτου η Βολιβία αντιμετωπίζει τη Χιλή και την επόμενη Τετάρτη παίζει με την Αργεντινή.

Η Στρόνγκεστ θέλει να τον κρατήσει, είτε με δανεισμό από τον Παναιτωλικό είτε αγοράζοντάς τον. Τα «καναρίνια» δεν βιάζονται. Ο ένας λόγος είναι ότι με τις εμφανίσεις του στο Κόπα Αμέρικα μπορεί να ανεβάσει το κασέ του ή να παρουσιαστούν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι. Ο δεύτερος, αφορά την πιθανότητα επιστροφής του στο Αγρίνιο. Στην περίπτωση στην οποία οι κρούσεις που γίνονται για τον Μύγα πάρουν μορφή επίσημης και ολοκληρωμένης πρότασης μεταγραφής, καλοβλέπουν το σενάριο να καλύψει το κενό του ο Ντιέγκο Μπεχαράνο.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ