Ξεκίνημα με το αριστερό (2-1)

Από «αέρος» πλήγωσε σήμερα ο Ατρόμητος τον Παναιτωλικό. Ο Κουλούρης πέτυχε 2 γκολ με την μπάλα στον αέρα (36′, 76′) και έτσι οι Περιστεριώτες κέρδισαν στο Αγρίνιο με 2-1. Η ομάδα ισοφάρισε ενδιάμεσα με το πέναλτι-γκολ του Μάζουρεκ που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Μανά (42′), όμως εκτός μίας κλασικής ευκαιρίας που είχε στο 7′ με τον Αργεντινό ακραίο, δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική.

Το μόνο «κέρδος» από την πρεμιέρα ήταν η παρουσία του νεαρού Λιάβα, ο οποίος ξεκίνησε βασικός σε διάταξη 4-1-4-1. Ο Κυριακίδης ήταν κάτω από τα γκολπόστ, οι Μαρινάκης, Μιχάι, Αργκους, Τσοκάνης στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, ο Ερικσον στο «6», οι Μάρκος Πάουλο, Λιάβας εσωτερικοί, οι Μανά, Μάζουρεκ στα άκρα και ο Ντίας στην κορυφή της επίθεσης.

Ο ρέφερι Κομίνης θα μπορούσε πάντως να αποβάλει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου τον Μανούσο, για σκληρό φάουλ στον Ντίας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Αργκους (87′ Μπελεβώνης), Τσοκάνης, Ερικσον, Μάρκος Πάουλο, Λιάβας (67′ Βασιλούδης), Μανά (84′ Βακράκος), Μάζουρεκ, Ντίας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηϊσαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Μανούσος (65′ Μπρούνο), Βασιλακάκης, Ούμπιδες (66′ Μούγιακιτς), Κουλούρης 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ