«Ξεμούδιασαν» με πεντάρα

Την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν» είχαν σήμερα οι παίκτες του Παναιτωλικού, που μία ημέρα πριν φύγουν για την Ιταλία έπαιξαν φιλικό με τη Κ-20. Οι «μεγάλοι» κέρδισαν με 5-0 χάρη σε τέρματα που σημείωσαν οι Ουάρντα (14’), Ρότσα (19’), Παπάζογλου (59’), Μαρκόβσκι (74’) και Κλέσιο (86’).

Ο Γιάννης Ματζουράκης ξεκίνησε με τον Κριστιάνο τερματοφύλακα, τον Μύγα δεξί μπακ, τους Μάκο, Χαντάκια στα στόπερ, τον Ρότσα αριστερά, τους Μάρκος Πάουλο, Παπουτσογιαννόπουλο στον άξονα, τον Βασιλούδη «δεκάρι», τους Ουάρντα, Ρόσα στα άκρα και τον Τομανέ στη κορυφή. Στο δεύτερο μισό έπαιξαν ο Κυριακίδης πορτιέρο, ο Κουτρομάνο δεξί, Τσοκάνη αριστερό μπακ, Κούσα, Ροντρίγκες στα στόπερ, Παπάζογλου, Μαλή στον άξονα, Φερέιρα «δεκάρι», Μουνιός, Κλέσιο στα άκρα και Μαρκόβσκι στη κορυφή της επίθεσης.

Για την Κ20 αγωνίστηκαν οι Κολοβούρης, Μαλής, Μιχάι, Πριόνας, Τασιούλης, Κοντογιάννης, Νταλακούρας, Γιαννιώτης Ηλ., Καββαδίας, Βακράκος, Μωραΐτης. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Κουσιάδης, Γιαννιώτης Δ., Μπακογιάννης, Μπελεβώνης, Παράς, Χριστογιάννης, Τσιγγάρας, Γεωργούσης, Γανωτάκης, Γκασούκας, Κούστας.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ