Ξεχνάει ΠΑΟΚ και Αποκριά

Η τριάρα από τον ΠΑΟΚ πέρασε στην ιστορία, όπως και η φετινή αποκριά. Από σήμερα ο Παναιτωλικός αρχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ και το ζητούμενο είναι να διαγράψει τις πρόσφατες άσχημες αναμνήσεις από την εμφάνιση που έκανε και στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ και στην έδρα του με τον ΠΑΟΚ. Γιατί πολύ απλά, δεν ταιριάζουν στον Παναιτωλικό τέτοιες εμφανίσεις.

Με την ομάδα να έχει εξασφαλίσει την παραμονή της (και μαθηματικά πλέον), με το κίνητρο να διεκδικήσει (χωρίς άγχος) μια καλύτερη βαθμολογική θέση, θα περίμενε κανείς έναν Παναιτωλικό που θα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο στα ματς αυτά… και ότι βγει. Και στα δύο τελευταία δεν έπαιξε…

Ο Ματζουράκης επικαλέστηκε τις απουσίες ανασταλτικών μέσων (Παπάζογλου, Αλεξίεβιτς, Κουτρομάνος, Παπουτσογιαννόπουλος) και δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι δεν αποτελεί πρόβλημα. Αλλά και πάλι δεν μπορείς να αποδόσεις σε απόλυτο βαθμό σ’ αυτές τις ελλείψεις την εμφάνιση της ομάδας. Και σε τελική ανάλυση αυτοί θα λείψουν και στα επόμενα ματς, οπότε πρέπει εκ των ενόντων να διορθωθεί η κατάσταση. Θα είναι κρίμα να μη βρεθεί “φάρμακο” και ο Παναιτωλικός να είναι ο ίδιος και την Κυριακή.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ