Οι… κολώνες του Παναιτωλικού

Την επόμενη σεζόν κοιτάζει πλέον ο Παναιτωλικός και μέχρι να επιστέψει ξανά στα γήπεδα θα μεσολαβήσουν αποχωρήσεις και αφίξεις, που θα έχουν στόχο να τον κάνουν καλύτερο. Σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, φαίνεται να ξεκινάει από καλύτερη αφετηρία.

Μετρώντας τους παίκτες που ήταν βασικοί στο τελευταίο πρωτάθλημα, μόνο ένας αποτελεί παρελθόν, ο Κάπελ. Άλλοι τρεις (Κούσας, Κέβιν, Μαρκόβσκι) βρίσκονται προς το παρόν μετέωροι καθώς λήγουν τα συμβόλαιά τους, αλλά ήδη άρχισαν και οι συζητήσεις για την παραμονή τους. Ακόμα και αν δεν ανανεώσουν (οι πιθανότητες παραμονής είναι μεγάλες), πάλι μένουν έξι βασικοί.

Μετράμε: Κυριακίδης, Μύγας, Μάκος, Παπάζογλου, Πάουλο, Ουάρντα, από την 12αδα εκείνων που ξεπέρασαν κατά πολύ τα 1.000 αγωνιστικά λεπτά. Παίκτες «κολώνες» στην ενδεκάδα.

Χωρίς να υπολογίζουμε τους μικρούς Χαντάκια – Βασιλούδη, που έπαιξαν στον β’ γύρο και τους Μουνιός – Κλέσιο (κυρίως) που ήρθαν τον Γενάρη και δείχνουν ικανοί να διεκδικήσουν θέση. Συν τον Κριστιάνο, τον Παπουτσογιαννόπουλο (που έχασε λόγω τραυματισμού την ευκαιρία), τον Φερέιρα (που δεν ικανοποίησε, αλλά το βιογραφικό του είναι “βαρύ”). Δηλαδή 6-7 που ακόμα κι αν δεν είναι στην ενδεκάδα, θα αποτελούν καλές εναλλακτικές λύσεις.

Άρα υπάρχει ένας καλός κορμός, στον οποίο αν προστεθούν 5-6 σημαντικοί παίκτες ο Παναιτωλικός μπορεί να ανέβει επίπεδο. Και έχοντας τον βασικό κορμό, είναι πιο εύκολη η προσαρμογή των νέων, αλλά και καλύτερη η ομοιογένεια του συνόλου.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ