Οριστική απάντηση στους βρωμιάρηδες

Το σκεπτικό της Επιτροπής Δεοντολογίας διέρρευσε και δημοσιεύτηκε. Μπορούν να έχουν πρόσβαση όλοι, αλλά χρειάζεται υπομονή να διαβάσει κάποιος τις 25 σελίδες που είναι γεμάτες με νομικές – δικαστικές εκφράσεις, δυσνόητες για τους περισσότερους από εμάς.

Σε μία πρόταση είναι συμπυκνωμένη όλη η ουσία της υπόθεσης σε ότι αφορά τον Παναιτωλικό. Αυτόν που όλοι γνωρίζουν ότι είναι κάτι διαφορετικό στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ότι είναι καθαρός, ότι είναι μακριά από κάθε βρωμιά. Και τους τελευταίους μήνες κάποιοι πραγματικοί βρωμιάρηδες, προσπάθησαν να τον πιάσουν στο στόμα τους.

Ότι κι αν έκαναν, ήρθε αυτή η πρόταση του σκεπτικού της απόφασης να τους φτύσει κατάμουτρα. Διαβάστε τι γράφει: «Δεν προέκυψε συμπαιγνία μεταξύ της ΠΑΕ Παναιτωλικός, του Χρήστου Κουτσοσπύρου και του ποδοσφαιριστή Derek Cornelius, για να επιτευχθεί η κίτρινη κάρτα στην οποία έγινε ο στοιχηματισμός από τον δεύτερο, ούτε και προέκυψε ότι όλοι μαζί, κατόπιν κοινού σχεδιασμού, οργανώθηκαν και ενώθηκαν για να βλάψουν την ακεραιότητα του αγώνα και να συμμετάσχουν σε προσπάθεια επηρεασμού της πορείας ή του αποτελέσματος του αγώνα με αντιαθλητικό, ανήθικο και διεφθαρμένο τρόπο…»

Το λέει τόσο ξεκάθαρα μέσα σε λίγες γραμμές. Κι αυτό αρκεί για τον Παναιτωλικό. Όλα τα υπόλοιπα είναι νομικές γραφειοκρατικές αναλύσεις και αιτιάσεις που έχουν ελάχιστη ουσιαστική αξία.

Ο Παναιτωλικός είναι αυτό ακριβώς που πιστεύουν τόσα χρόνια τόσοι πολλοί άνθρωποι: ΚΑΘΑΡΟΣ. Τέλος.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ