Οταν παίζει χωρίς κόσμο

Μόλις το 6ο ματς κεκλεισμένων των θυρών στη μεγάλη κατηγορία θα δώσει τη Κυριακή ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι. Από αυτά τα δύο έγιναν στο Αγρίνιο και τα τρία εκτός έδρας. Η ομάδα σε αυτά τα πέντε παιχνίδια έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Ας θα θυμηθούμε…

Τη περασμένη σεζόν τα «καναρίνια» έπαιξαν στο άδειο «Απόστολος Νικολαϊδης» με τον Παναθηναϊκό. Μετά από ένα «χορταστικό» ματς έχασαν με 4-2, αν και το τελικό σκορ τους αδικεί. Απώλεσαν πολλές ευκαιρίες, ιδιάιτερα με το σκορ στο 3-2 και μόλις στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» τη νίκη.

Τη χρονιά 2014/15 οι «κυανοκίτρινοι» έδωσαν δύο ματς χωρίς κόσμο, όταν ο Σταύρος Κοντονής είχε πάρει τη σχετική απόφαση για όλα τα ματς της Σούπερ Λιγκ. Στο πρώτο έχασαν με 1-0 από τη Κέρκυρα στο άδειο γήπεδο του Αγρινίου μετά από γκολ του Γκαζαριάν στο 17′, ενώ λίγες ημέρες μετά απέσπασαν «λευκή» ισοπαλία στα Γιάννινα.
Το 2013/14 σε άδειο γήπεδο η ομάδα κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 2-0, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Μπόγιοβιτς είχε τότε ανοίξει το σκορ στο 27′ και ο Μελισσάς με κεφαλιά στο 44′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ματς χωρίς κόσμο είχε δώσει η ομάδα και το 2011/12. Τότε τη τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος είχε παίξει στο άδειο ΟΑΚΑ και αναζητούσε πολλά «αποτελέσματα» για να μείνει στη κατηγορία. Ομως ηττήθηκε με 4-0 (Τοτσέ 2, Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλος) και απώλεσε κάθε ελπίδα παραμονής.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ