Ο Άγιος Βαλεντίνος και το… black out!

Την ημέρα των ερωτευμένων ο Παναιτωλικός γιορτάζει! Πέρσι στις 14 Φεβρουαρίου νίκησε 2-0 τον Αστέρα και φέτος την ίδια ημερομηνία 2-0 τον Λεβαδειακό. Σημαντικότατες νίκες και οι δύο. Τις οποίες, όμως, ακολούθησε αγωνιστικό και βαθμολογικό black out.

Στο περσινό πρωτάθλημα η επόμενη νίκη ήρθε μετά από δύο μήνες, στις 18 Απριλίου (2-0 την Καλλονή)!!! Μεσολάβησαν δύο ήττες στο Αγρίνιο από Κέρκυρα (0-1) και Λεβαδειακό (0-1). Εκτός έδρας ισοπαλίες με Πανθρακικό (0-0) – ΠΑΣ Γιάννινα (0-0) και ήττες σε Ξάνθη (3-0) και Πανιώνιο (3-0).

Φέτος το φαινόμενο επαναλήφθηκε, έστω και αν το διάστημα «ανομβρίας» ήταν πιο μικρό, λόγω της τεράστιας νίκης με την ΑΕΚ στις 20 Μαρτίου. Ως τότε έφερε ισοπαλία με Ξάνθη (2-2), ήττα με ΠΑΟΚ (0-3) στο Αγρίνιο. Ισοπαλία εκτός με Πλατανιά (1-1) και ήττα στα Γιάννινα (2-0).

Και στις δύο περιπτώσεις που έπαιξε του Αγίου Βαλεντίνου, ο Παναιτωλικός βγήκε το επόμενο διάστημα εκτός στόχου. Το παρήγορο είναι ότι το 2017 η 14η Φεβρουαρίου πέφτει Τρίτη. Μέρα που δεν γίνονται αγώνες…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ