Ο «έλεγχος» της χρονιάς

Η σεζόν τελείωσε και ο Παναιτωλικός χρησιμοποίησε συνολικά 31 παίκτες σε αυτή, κατά την διάρκεια των 30 αγωνιστικών της Σούπερ Λιγκ. Ας δούμε αναλυτικά τι έκανε κάθε ένας εξ’ αυτών.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ: Ίσως ο MVP της σεζόν για τα «καναρίνια». Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων (π.χ. το ματς με τον Πλατανία στο Αγρίνιο) ήταν σταθερότατος και πολλές φορές «κράτησε» όρθιο τον Παναιτωλικό. Έπαιξε σε 24 ματς και σε 2.212 λεπτά και είχε 79 αποκρούσεις και 82 επεμβάσεις.

ΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ: Την εμφάνισή του με τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο και τις εξαιρετικές του επεμβάσεις στις προσπάθειες των Τζημόπουλου και Φορτούνη.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο «φύλακας άγγελος» της εστίας του Παναιτωλικού.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8

ΑΜΡ ΟΥΑΡΝΤΑ: Αποκτήθηκε στο… παρά πέντε, αλλά αμέσως έγινε το πιο «hot» όνομα του Παναιτωλικού. Σε 27 ματς και 2.099′ που έπαιξε, σημείωσε πέντε γκολ σε 46 τελικές και είχε δύο ασίστ. Παράλληλα έκανε 46 εύστοχα γεμίσματα, είχε 23 κλεψίματα, 13 επεμβάσεις και 73 κερδισμένα φάουλ.

ΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ: Ορισμένες φαντεζί ντρίπλες του και κυρίως το ματς με την Ξάνθη στο Αγρίνιο όπου σημείωσε δύο γκολ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ξέρει «πολύ» μπάλα και μέσα σε ένα χρόνο φαίνεται να ωριμάζει, κάτι που του άνοιξε τη πόρτα της Εθνικής του ομάδα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8

ΦΑΜΠΙΑΝ ΜΟΥΝΙΟΣ: Αποκτήθηκε τον Γενάρη και τον είδαμε και στις δύο θέσεις της επίθεσης, αλλά και στα άκρα. Σε εννέα ματς και 674 λεπτά συμμετοχής, σημείωσε δύο γκολ σε 15 τελικές και είχε ακόμη δύο «καθαρές» φάσεις για γκολ. Έκλεψε ακόμη εννέα μπάλες, ενώ είχε και τέσσερις επεμβάσεις.

ΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ: Το ματς με τον Λεβαδειακό, που ήρθε από τον πάγκο και «καθάρισε» το παιχνίδι με τα γκολ του.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Δείχνει πολύ καλός παίκτης, που μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις. Φαίνεται σε θέση να βοηθήσει πάρα πολύ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΥΓΑΣ: Συγκαταλέγεται στις «αποκαλύψεις» της σεζόν. Καθιερώθηκε πλέον ως δεξιός μπακ και τα πήγε αρκετά καλά. Σε 19 ματς και 1.733 λεπτά που έπαιξε είχε 40 εύστοχα γεμίσματα, έξι τελικές, 47 κλεψίματα και 36 επεμβάσεις. Ο 22χρονος έβαλε από φέτος την καριέρα του σε… άλλη βάση.

ΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ: Κόντρα στους «μεγάλους» με ΑΕΚ στο Αγρίνιο και σε Τούμπα, «Γ. Καραϊσκάκης» έκανε πάρα, μα πάρα πολύ καλά ματς.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο μικρός που έχει ακούσει τόσα από την εξέδρα, πλέον παίρνει την προσωπική του «ρεβάνς» και λογίζεται πλέον ως εσωτερική μεταγραφή του Παναιτωλικού.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΣΑΣ: Ο «κάπτεν» ήταν σε ακόμη μία σεζόν εκ των διακριθέντων. Έπαιξε σε 26 ματς και συνολικά σε 2.637 αγωνιστικά λεπτά. Είχε 98 επεμβάσεις, οκτώ αποκρούσεις, 27 κλεψίματα και ήταν σε πολλά ματς εκ των κορυφαίων.

ΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ: Ότι έβγαλε πολλά ματς με 0 λάθη, αν και κεντρικός αμυντικός και η ομάδα πιέζονταν με παίκτη λιγότερο.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο έμπειρος στόπερ ακόμη μία σεζόν αποτέλεσε μία πολύτιμη λύση.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7

ΜΑΡΚΟ ΜΑΡΚΟΦΣΚΙ: Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με οκτώ τέρματα, με μόλις 37 τελικές. Έπαιξε σε 28 ματς και σε 2.525′, είχε ακόμη μία ασίστ, 112 σωστές επιθετικές πάσες και 10 εύστοχα γεμίσματα. Ήταν ο παίκτης του Παναιτωλικού με τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ, 83, που πολλά συνοδεύτηκαν με κάρτες στα αντίπαλα στόπερ.

ΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ: Τις δύο απίστευτες ευκαιρίες που απώλεσε σε Νέα Σμύρνη και Περιστέρι, ματς που αν τα κέρδιζε ο Παναιτωλικός ίσως και το φινάλε της σεζόν να τον έβρισκε αλλού.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Αξιόπιστη λύση, έδωσε πάντα το 100% και βοήθησε αρκετά κυρίως μέχρι τον Φλεβάρη και σε κρίσιμα εντός έδρας ματς, π.χ. με ΠΑΣ ή με Ηρακλή.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7

ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ: Τον είδαμε στόπερ, αμυντικό χαφ και δεξιό μπακ. Σε 23 ματς και 1.966 λεπτά, σημείωσε ένα γκολ σε έξι τελικές του, ενώ έδωσε και δύο ασίστ. Είχε 27 επεμβάσεις, 28 κλεψίματα, δύο αποκρούσεις και 67 σωστές επιθετικές πάσες.

ΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ: Το παιχνίδι του με τον Αστέρα στο Αγρίνιο, όπου εκτός του γκολ που σημείωσε ήταν και πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Αποδείχθηκε μία πολύ καλή λύση και μάλιστα το ότι «ανέβηκε» στον άξονα έδειξε να κάνει καλό τόσο σε εκείνον όσο και στην ομάδα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7

ΚΕΒΙΝ ΜΑΡΤΙΝ: Ο πρώτος πασέρ με 137 σωστές επιθετικές πάσες και ο πρώτος παίκτης της ομάδας σε εύστοχα γεμίσματα (41). Έπαιξε συνολικά σε 24 ματς και σε 2.136′, έδωσε ακόμη μία ασίστ. Παράλληλα είχε 32 κλεψίματα και 23 επεμβάσεις.

ΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ: Την εμφάνισή του στη Τρίπολη, όπου έκανε μακράν το καλύτερό του παιχνίδι με την «κυανοκίτρινη» φανέλα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ξεκίνησε πολύ καλά τη σεζόν, αλλά στη πορεία η απόδοσή του δεν ανάλογη. Όμως και φέτος ήταν μία αξιόλογη λύση σε μία θεωρητικά «δύσκολη» θέση, όπως αυτή του αριστερού μπακ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6

ΜΑΡΚΟΣ ΠΑΟΥΛΟ: Ξεκίνησε μέτρια, αλλά μετά ανέβασε την απόδοσή του. Σε 28 ματς και 2.339′ που αγωνίστηκε, σημείωσε δύο γκολ με 32 τελικές, ενώ έδωσε και μία ασίστ. Είχε 46 κλεψίματα, 18 επεμβάσεις, τρεις αποκρούσεις, αλλά και 92 λάθη.

ΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ: Το γκολ με την ΑΕΚ, αλλά και το χαμένο τετ α τετ στη Τούμπα, παρότι του έγινε πέναλτι που δεν δόθηκε.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Στα ματς που είχε δίπλα του στον άξονα αμυντικογενή παίκτη, πήγε καλά. Δεν είναι κακός ποδοσφαιριστής και μπορεί να δώσει λύσεις.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6

ΛΕΑΝΤΡΟ ΚΑΠΕΛ:Κατά την διάρκεια της σεζόν τον είδαμε και ως μπακ. Σε 25 ματς είχε τέσσερα γκολ σε 35 τελικές, ενώ έδωσε και δύο ασίστ. Παράλληλα το κοντέρ του «μέτρησε» 91 σωστές επιθετικές πάσες, 112 λάθη, 46 κλεψίματα και δύο επεμβάσεις.

ΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ: Την εμφάνισή του στη πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό, όπου έκανε ίσως το κορυφαίο του ματς με την «κυανοκίτρινη» φανέλα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Αξιόπιστη λύση, ο Ολλανδός ξεκίνησε καλά τη χρονιά, αλλά μετά είχε μεταπτώσεις στην απόδοσή του. Δεν είναι ο ηγέτης στα εξτρέμ, ωστόσο αποτελεί πάντα μία καλή λύση.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: Ο μικρός στάθηκε άτυχος, καθώς λόγω τραυματισμού έμεινε εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες. Έτσι έπαιξε μόνο σε έξι ματς και σε 234 λεπτά. Είχε πέντε επεμβάσεις, έξι κλεψίματα και 13 σωστές επιθετικές πάσες.

ΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ: Την εμφάνισή του στο ματς με τον ΠΑΣ στο Αγρίνιο, σε ένα ματς που η μπάλα «έκαιγε» αλλά εκείνος δεν.. ψάρωσε αν και ξεκίνησε βασικός.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο 22χρονος αν του χρόνου δεν σταθεί εκ νέου άτυχος, θα βοηθήσει πολύ καθώς έχει όλα τα προσόντα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6

ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΠΕΡΕΪΡΑ: Αποκτήθηκε τον Γενάρη και έπαιξε μόλις σε ένα ματς, το χθεσινό με τον Ηρακλή. Έδειξε να του λείπει ρυθμός, ωστόσο παράλληλα φάνηκε πως είναι ένας καλός πορτιέρο.

ΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ: Το… θηριώδη παρουσιαστικό του, στη πρώτη του προπόνηση με τον Παναιτωλικό.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο 26χρονος δείχνει μία πολύ καλή λύση για την «δυάδα» των γκολκίπερ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6

ΚΛΕΣΙΟ ΜΠΑΟΥΚΕ: Αποκτήθηκε στο τέλος του Ιανουαρίου και έκτοτε έπαιξε σε επτά ματς και συνολικά σε 246 αγωνιστικά λεπτά. Είχε πέντε τελικές, ένα εύστοχο γέμισμα και δύο κλεψίματα. Η απώλεια του πατέρα του και το ότι έλειπε για πολύ καιρό στη Μοζαμβίκη, τον… κράτησαν πίσω σε αγωνιστικό επίπεδο.

ΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ: Την κούρσα του στη Νέα Σμύρνη, όπου πέρασε τον… μισό Πανιώνιο και το πανό συμπαράστασης των συμπαικτών του πριν το ματς με τον Ολυμπιακό.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο νεαρός εξτρέμ μόλις βρει ρυθμό, δείχνει σε θέση να κάνει τη διαφορά στα άκρα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6

ΣΤΑΘΗΣ ΒΑΣΙΛΟΥΔΗΣ: Συγκαταλέγεται στο νέο «αίμα» της ομάδας. Έγινε επαγγελματίας τον Γενάρη και έκτοτε έπαιξε σε εννέα ματς και σε 303 λεπτά. Είχε τέσσερις τελικές, ένα εύστοχο γέμισμα, 19 σωστές πάσες, 14 λάθη, πέντε κλεψίματα και μία επέμβαση.

ΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ: Στα 11 λεπτά που έπαιξε με την Καλλονή είχε δύο τελικές και άγγιξε το πρώτο του επαγγελματικό γκολ, που το σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά κακώς δεν μέτρησε.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο 19χρονος έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Δείχνει να έχει «θράσσος» και αυτό τον βοηθά πάρα πολύ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΝΤΑΚΙΑΣ: Όχι απλά ντεμπουτάρισε στη Σούπερ Λιγκ, αλλά έπαιξε 10 ματς και συνολικά 514 λεπτά. Είχε μία τελική – απώλεσε μοναδική ευκαιρία στο Περιστέρι να
σκοράρει – και είχε ακόμη 15 επεμβάσεις, τρία κλεψίματα και δύο αποκρούσεις.

ΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ: Το ποδοσφαιρικό του «θράσσος» κόντρα σε Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ΑΕΚ στο Αγρίνιο.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Στα 21 του χρόνια σταδιακά παίρνει χρόνο συμμετοχής και δείχνει σε θέση να βοηθήσει πάρα πολύ. Συγκαταλέγεται στις μεγάλες «ελπίδες» του Παναιτωλικού.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6

ΟΣΜΑΡ ΦΕΡΕΪΡΑ: Αποκτήθηκε τον Γενάρη και παρότι έχει παίξει σε τρεις θέσεις (οκτάρι, άκρα, δεκάρι) φαίνεται πως η κλασική του είναι πίσω από το φορ. Σε οκτώ ματς και 394 λεπτά συμμετοχής, έδωσε μία ασίστ, είχε τέσσερις τελικές, ισάριθμα εύστοχα γεμίσματα, έξι κλεψίματα και μία επέμβαση.

ΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ: Τις «φαρμακερές» εκτελέσεις του φάουλ, σε ματς όπως στα Χανιά και στο Περιστέρι που έδινε γκολ… πάρε βάλε.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Εξαιρετικός τεχνιτής, με πολύ καλές στημένες μπάλες, με το «καλημέρα» έδειξε πως έχει ποιότητα σαν ποδοσφαιριστής.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΑΚΟΣ: Ξεκίνησε τη σεζόν στον άξονα και μετά «γύρισε» στα στόπερ. Συνολικά έπαιξε σε 28 ματς και σε 2.525′. Είχε μία ασίστ, έξι τελικές, 123 σωστές επιθετικές πάσες , 49 αποκρούσεις, 56 κλεψίματα και 21 επεμβάσεις.

ΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ: Το πολύ καλό ματς που έκανε στη Τούμπα, όπου ήταν ίσως και το κορυφαίο του με τη «κυανοκίτρινη» φανέλα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ως στόπερ έδειξε να… προσαρμόζεται καλύτερα από ότι στον άξονα, αλλά και στις δύο θέσεις το «πάλεψε» και τα πήγε αρκετά καλά.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6

ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΡΟΥΣΚΟΥΣΕΔΑ: Σε 21 ματς και 1.178 λεπτά συμμετοχής σημείωσε ένα γκολ σε 19 τελικές και έδωσε ακόμη μία ασίστ. Είχε 91 σωστές επιθετικές πάσες, 20 εύστοχα γεμίσματα και 18 κλεψίματα. Τον είδαμε στον άξονα, ως «οκτάρι» ή πίσω από τον φορ.

ΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ: Την συμμετοχή του στα δύο από τα τρία φετινά γκολ κόντρα στον Αστέρα σε Τρίπολη και Αγρίνιο, όπου σημείωσε το ένα και «έφτιαξε» το άλλο, μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον Βιγιαφάνιες.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6

ΣΙΜΟΣ ΡΟΥΜΠΟΥΛΑΚΟΥ: Στο φινάλε ήταν βασικός και έτσι έπαιξε συνολικά σε επτά ματς και σε 407′. Είχε δύο τελικές, 26 σωστές επιθετικές πάσες και πέντε εύστοχα γεμίσματα. Παράλληλα έκλεψε οκτώ μπάλες και έκανε πέντε επεμβάσεις.

ΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ: Την εμφάνισή του στο Περιστέρι, όπου έπαιξε με επιτυχία και φουλ-μπακ σε 3-5-2.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Απέδειξε πως είναι «αδικημένος» και με τις εμφανίσεις του φάνηκε σε θέση να είναι ο ένας εκ των δύο αριστερών μπακ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΣ: Αγωνίστηκε σε 20 ματς και συνολικά σε 1.191 λεπτά. Είχε μία τελική, 71 σωστές επιθετικές πάσες, 5/24 εύστοχα γεμίσματα, 21 κλεψίματα, 17 επεμβάσεις και 3 αποκρούσεις.

ΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ: Την κόκκινη που δέχθηκε στο 40′ του αγώνα της Κομοτηνής, γιατί ήταν από τις πιο ποδοσφαιρικά «χαζές» αποβολές, αλλά και το ότι έπαιξε ξανά σε πολλές θέσεις.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Θα μπορούσε και καλύτερα και μάλλον δικαίως έχασε στο φινάλε τη θέση του ως εκ των πρώτων λύσεων αν έλειπαν οι βασικοί μπακ ή υπήρχαν απουσίες στον άξονα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5

ΙΛΙΑ ΑΛΕΞΙΕΒΙΤΣ: Αποκτήθηκε τον Γενάρη, όμως τραυματίστηκε και έμεινε πίσω. Έτσι έπαιξε μόλις σε τρία ματς και συνολικά σε 83 λεπτά. Είχε δύο τελικές, από τέσσερα λάθη και πάσες και τρεις επεμβάσεις.

ΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ: Στο ματς με τον Λεβαδειακό όπου έβγαλε ολόκληρο ημίχρονο, έδειξε σε θέση να βοηθήσει αν βρει ρυθμό.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Έπαιξε λίγο και δεν φάνηκε. Πάντως όσο έπαιξε δεν έκανε τη διαφορά, παρότι έδειξε να έχει «πνευμόνια» και διάθεση.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΟΣ: Αγωνίστηκε σε έξι ματς και 516 λεπτά. Είχε μία απόκρουση πέναλτι, ακόμη 20 αποκρούσεις και 23 επεμβάσεις. Ξεκίνησε βασικός, αλλά στη πορεία και λόγω των εμφανίσεών του, πέρασε στον πάγκο και σταδιακά εκτός αποστολής.

ΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ: Τα λάθη του με τον Παναθηναϊκό στη πρεμιέρα, αλλά και στα ματς με Βέροια, Καλλονή που κόστισαν σε βαθμούς και ηρεμία.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Πέταξε στα… σκουπίδια την ευκαιρία που του δόθηε και μετά τον… πήρε από κάτω. Αδίκησε τον εαυτό του, καθώς έχει προσόντα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4

ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Το ότι ολοκλήρωσε τη σεζόν ξανά χωρίς γκολ – σκόραρε στο Κύπελλο με τον Εργοτέλη – αυτόματα είναι «μείον» για έναν επιθετικό. Πόσο μάλλον όταν ούτε πέρσι σημείωσε κάποιο γκολ. Έπαιξε σε 12 ματς και συνολικά 313 λεπτά. Είχε έξι τελικές, 13 λάθη και 12 κερδισμένα φάουλ.

ΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ: Τις δύο χαμένες ευκαιρίες του με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαϊδης», όπου δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει και στις καθυστερήσεις έγινε το 4-2.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Όταν ένας επιθετικός έχει συμπληρώσει δύο σεζόν στο πρωτάθλημα χωρίς γκολ, αυτόματα δεν μπορεί να κρίνεται ικανοποιητική η παρουσία του.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4

ΒΟΟΥΤΕΡΣ ΚΟΡΣΙΕΝΣ: Αποκτήθηκε μετά την αποχώρηση του Μαλεζά, αλλά με το «καλημέρα» έμεινε πίσω και απώλεσε πολύτιμο έδαφος, Έτσι έπαιξε λίγο, μόλις σε τρία ματς και συνολικά 30 λεπτά.

ΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ: Ο Βέλγος στόπερ δεν μας… άφησε κάτι από τη σεζόν που μόλις τελείωσε.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Το ότι όλες οι στατιστικές του κατηγορίες είναι στο «0», τα… λέει όλα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1

ΤΑΣΟΣ ΖΑΡΚΑΔΑΣ: Ο μικρός έπαιξε μόλις σε ένα ματς, με την ΑΕΚ και για μόλις 14 λεπτά. Σε αυτό το διάστημα είχε ένα εύστοχο γέμισμα και υπέπεσε σε ένα λάθος.

ΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ: Ο 22χρονος αγωνίστηκε πολύ λίγο.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Σε μία χρονιά που ο Παναιτωλικός χρησιμοποίησε, κυρίως στο φινάλε της σεζόν, πολλούς νεαρούς εκείνος δεν είχε χρόνο συμμετοχής και αυτό ίσως κάτι να σημαίνει.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: –

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Αγωνίστηκε μόλις σε δύο ματς και συνολικά επτά λεπτά. Ο νεαρός έδειξε ακόμη να θέλει δουλειά.

ΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ: Το ότι ντεμπουτάρισε φέτος στη Σούπερ Λιγκ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο 20χρονος δείχνει να θέλει ακόμη αρκετή δουλειά.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: –

 

ΕΦΥΓΑΝ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

ΛΟΥΚΑΣ ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ: Αποχώρησε τον Γενάρη με προορισμό τον Παναθηναϊκό. Μέχρι τότε σε 19 ματς και 1.411 λεπτά είχε ήδη πετύχει πέντε γκολ σε 22 τελικές και είχε δώσει τρεις ασίστ. Είχε 21 εύστοχα γεμίσματα, 101 σωστές επιθετικές πάσες, 20 κλεψίματα και μία επέμβαση.

ΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ: Το τελευταίο του ματς με την Καλλονή, θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη όλων. Ο «μικρός μάγος» έδειξε «δεμένος» με τον Παναιτωλικό και υποσχέθηκε κάποια στιγμή να επιστρέψει. Λίγες ημέρες πριν στη Βέροια και ενώ το όνομά του «έπαιζε» ήδη για τους «πράσινους», ήταν ο κορυφαίος. Αυτό τα… λέει όλα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο Βιγιαφάνιες στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος έδειξε πως είναι ένας εκ των κορυφαίων παικτών στη Σούπερ Λιγκ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8

ΝΤΑΝΙ ΜΠΕΧΑΡΑΝΟ: Αποκτήθηκε το καλοκαίρι, όμως τον Γενάρη παραχωρήθηκε δανεικός στη Μπολιβάρ. Συνολικά αγωνίστηκε σε εννέα ματς και σε 745′. Είχε μία ασίστ, έξι τελικές, εννέα κλεψίματα, έξι επεμβάσεις και τρία εύστοχα γεμίσματα.

ΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ: Το παιχνίδι του στην Λιβαδειά, όπου έκανε την καλύτερή του εμφάνιση με την «κυανοκίτρινη» φανέλα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Πρόκειται για έναν πολύ καλό χαφ, που όμως έδειξε να μην εγκλιματίζεται. Ωστόσο παραμένει μία αξιόλογη λύση.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6

ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΠΕΧΑΡΑΝΟ: Ο μεγάλος άτυχος, καθώς ο τραυματισμός που υπέστη το καλοκαίρι σε συνδιασμό με την «μετατόπιση» του Μύγα τον έφεραν εκτός ομάδας. Έτσι μέχρι τον Γενάρη που πήγε δανεικός στην Στρόνγκεστ έπαιξε μόνο σε τρία ματς και σε 208′. Είχε έξι γεμίσματα, τρία κλεψίματα και ισάριθμες επεμβάσεις.

ΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ: Την άδικη αποβολή του στην Λιβαδειά, που ήταν και το τελευταίο του παιχνίδι με την «κυανοκίτρινη» φανέλα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η φετινή σεζόν δεν του… πήγε, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι καλός παίκτης. Ο παραγκωνισμός του, έδειξε να τον επηρεάζει ψυχολογικά.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5

ΕΜΙΛΙΑΝΟ ΡΟΜΕΡΟ: Ο Αργεντινός έδειξε να μην εγκλιματίζεται και αυτό του «κόστισε» και έτσι τον Γενάρη αποχώρησε. Αγωνίστηκε σε τέσσερα ματς και σε 173 αγωνιστικά λεπτά. Σημείωσε ένα γκολ σε πέντε τελικές και είχε ακόμη ένα εύστοχο γέμισμα και 12 σωστές επιθετικές πάσες.

ΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ: Τον αγώνα με τη Βέροια, όπου σε 23 λεπτά σημείωσε ένα γκολ και «άγγιξε» ακόμη ένα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Δεν «κόλλησε» αν και είναι εξαιρετικό παιδί, ενώ το ότι καταλάμβανε θέση ξένου «βοήθησε» στο να αποχωρήσει.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5

ΑΝΡΙ ΚΑΜΑΡΑ: Ο Σενεγαλέζος επέστρεψε το καλοκαίρι, όμως πλέον ο χρόνος τον έχει «νικήσει». Αποχώρησε τον Γενάρη, μετά από πέντε ματς και μόλις 58 λεπτά συμμετοχής. Δεν είχε τελική, έδωσε μία σωστή επιθετική πάσα και δεν ήταν ο Καμαρά του παρελθόντος.

ΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ: Την αντίδρασή του, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο Κύπελλο.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός κάθε παίκτη, ακόμη και για τον «Iron» Καμαρά που οδεύει για τα δεύτερα άντα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ