Ο αήττητος κι ο φιλόδοξος

Ο σημερινός αντίπαλος του Παναιτωλικού είναι αήττητος στο φετινό πρωτάθλημα. Και δεν είναι πολλές οι ομάδες που έχουν αυτό το προνόμιο: Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, δεν έχουν χάσει τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Η ομάδα του Παράσχου έκανε καλό ξεκίνημα με νίκη στην Κέρκυρα (1-0), νίκη στην έδρα της με τον Λεβαδειακό (3-2) και ισοπαλία στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ (0-0). Σήμερα θέλει τη δεύτερη εντός έδρας νίκη, που θα την κρατήσει στις πρώτες θέσεις. Με ανοικτό το ενδεχόμενο (με συνδυασμό αποτελεσμάτων) να είναι το βράδυ 1η!!!

Ο Παναιτωλικός έχει άλλες… φιλοδοξίες. Βγάζοντας ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα στην πρώτη τετράδα των αγώνων του πριν τη διακοπή, θέλει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα απ’ τα Περιβόλια. Άκρως ικανοποιημένος θα είναι με μια ισοπαλία. Πόσο μάλλον με ένα “διπλό”. Μπορεί να μην κέρδισε ποτέ στην έδρα του σημερινού αντιπάλου του, αλλά με την ίδια κακή προϊστορία πήγε πριν δύο βδομάδες και στο Περιστέρι.

Σαφώς θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Παναιτωλικό. Είναι όμως σε “καλό φεγγάρι” και πρέπει να βάλει αντίστοιχες δυσκολίες και στον Πλατανιά. Περιμένουμε με ενδιαφέρον τη σέντρα του αγώνα στις 6.15…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ