Ο δικός μας Παναιτωλικός γιορτάζει!

Τα σημερινά γενέθλια του Παναιτωλικού μας αναγκάζουν να κοιτάξουμε πίσω. Να αναζητήσουμε την ανάγκη που οδήγησε επιφανείς Αγρινιώτες στις 9 Μαρτίου 1926 να ιδρύσουν το Σύλλογο. Να θυμηθούμε τη δράση του. Το Φιλεκπαιδευτικό έργο του. Την προσφορά του στο Αγρίνιο. Το δέσιμο με τον απλό Αγρινιώτη. Την περηφάνια που νιώθει ο καθένας μας για όσα κατέγραψε η ιστορία. Για τον τρόπο που γράφει τις πρόσφατες σελίδες της.

Ο Παναιτωλικός γιορτάζει σήμερα 92 χρόνια ιστορίας. Οι φίλοι του δεν τον αγάπησαν επειδή τους χάρισε τίτλους και διακρίσεις. Διαχρονικά παραμένουν πιστοί για σημαντικότερους λόγους! Για το ήθος, την ανεξαρτησία, την ακεραιότητα και τη διαφορετικότητά του. Είναι πολλά αυτά που τον κάνουν να ξεχωρίζει, να είναι μοναδικός.

Θα μπορούσαμε να αραδιάσουμε πολλά. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα. Για τούτο τον Σύλλογο, τον Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, μιλάνε όλοι. Εμείς καμαρώνουμε και νιώθουμε τυχεροί που είναι ο δικός μας Παναιτωλικός…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

  1. ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΤΙΤΟΡΜΕ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΜΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΛΑΤΡΕΨΑ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΩ,ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ,ΠΑΛΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ