Ο Κούσας τον βράβευσε, ο Πάουλο τον “κάρφωσε”

Πριν την έναρξη του φιλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Δημήτρης Κυριακίδης παρέλαβε το βραβείο του κορυφαίου της χρονιάς από τον αρχηγό Γιώργο Κούσα και καταχειροκροτήθηκε από τους λιγοστούς (περίπου 300) θεατές της αναμέτρησης. Μετά από 25 λεπτά ένας άλλος συμπαίκτης του, ο Μάρκος Πάουλο τον… “κάρφωσε” δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα της Ηπείρου. Ο Νικολιάς έκανε σέντρα από δεξιά και ο Βραζιλιάνος στην προσπάθειά του να διώξει την έστειλε στα δίχτυα. Ακριβώς στο ίδιο λεπτό του β’ ημιχρόνου είχαμε το δεύτερο αυτογκόλ του αγώνα. Ο Ρουσκουσέδα εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Ο Περιστερίδης πέφτοντας στη γωνία του τη βρήκε με το σώμα και (άθελά του) την έσπρωξε στα δίχτυα.

Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος, με σωστή κυκλοφορία αλλά δίχως πολλές μεγάλες ευκαιρίες. Ο ΠΑΣ έπαιξε πιο σφιχτά και δεν απείλησε ούτε τον Κυριακίδη στο α’, ούτε τον Κριστιάνο στο β’. Και οι δύο προπονητές έδωσαν την ευκαιρία σε πολλούς παίκτες τους να αγωνιστούν.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης (46’ Κριστιάνο), Μύγας (66’ Κόρσιενς), Κούσας, Χαντάκιας (63’ Κουτρομάνος), Ρουμπουλάκου (46’ Κέβιν), Παπάζογλου (46’ Μάκος), Πάουλο (63’ Ρουσκουσέδα), Βασιλούδης (88’ Ζαρκάδας), Μουνιός (λ.τ. 41’ Φερέιρα), Ουάρντα (87’ Κωνσταντινόπουλος), Μαρκόβσκι (46’ Κάπελ).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΝΙΝΑ: Πασχαλάκης (60’ Περιστερίδης), Κούτρης, Στρούνα (46’ Ηλιάδης), Μιχαήλ, Μπέριος, Σκόνδρας (63’ Μαυροπάνος), Γαρουφαλιάς (46’ Καρανίκας), Νικολιάς (46’ Λίλα), Κοζορώνης (60’ Ιωάννου), Γιάκος (63’ Μασούρας), Ίλιτς (46’ Μανιάς).

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ