Ο Μπακάκης, ο Μπελεβώνης και… οι άλλοι

Χθες ανακοινώθηκε η υπογραφή τριών επαγγελματικών συμβολαίων στον Παναιτωλικό και μία λύση (ΑΕΚ – Μπακάκη) που ανοίγει το δρόμο για νέα προσθήκη στο κυανοκίτρινο ρόστερ. Το οποίο στην παρούσα φάση μετράει αισίως 29 παίκτες!

Η κοινή επιθυμία Παναιτωλικού – Μπακάκη για συνεργασία σχεδόν μια δεκαετία μετά, φαίνεται ότι θα προσθέσει 30ο παίκτη στο ρόστερ. Κανείς δεν θα έλεγε όχι στον ερχομό ενός παίκτη που αναδείχτηκε από τα «σπλάχνα» της ομάδας, έχει τεράστια εμπειρία σε ψηλό επίπεδο και προσωπικότητα για να αποτελέσει «κολώνα» στα αποδυτήρια. Και στον αγωνιστικό χώρο.

Τις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε την τελική έκβαση στην υπόθεση Μπακάκη, που θα είναι μεγάλη επιτυχία η επιστροφή του. Η οποία μετά τις τελευταίες μεταγραφικές προσθήκες (Μλάντεν, Σενγκέλια, Κολοβός), ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα.

Από την άλλη οι περισσότεροι προπονητές (και σίγουρα ο Αναστασίου) δεν θέλουν να δουλεύουν με 30 παίκτες στην προπόνηση. Οπότε είναι δεδομένο ότι ακολουθούν αποχωρήσεις.

Μία είναι στα σκαριά. Ο Χρήστος Μπελεβώνης οδεύει με δανεισμό προς Βέροια. Ο 20χρονος διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές πρέπει να πάρει αγωνιστικό χρόνο τον οποίο δεν θα βρει στον Παναιτωλικό με τις μονάδες που διαθέτει πλέον μεσοεπιθετικά.

Τι άλλο θα προκύψει στον τομέα των αποχωρήσεων θα το δούμε το επόμενο διάστημα. Η μεταγραφική περίοδος στη χώρα μας τελειώνει στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ