Ο Φαραώ και το τηλεοπτικό συμβόλαιο

Η Γαλατασαράι τον έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο. Τα Τουρκικά μέσα κάνουν αφιερώματα στον Αμρ Ουάρντα και τα σενάριο δίνουν και παίρνουν. Τα Ελληνικά αναπαράγουν αναζητώντας και τις προθέσεις του ΠΑΟΚ. «Τιμή εκκίνησης στα τρία εκατομμύρια ευρώ» λένε στη Θεσσαλονίκη, όπου δεν δείχνουν να βιάζονται. Περιμένουν προτάσεις και από άλλες ομάδες και ποντάρουν στις διεθνείς εμφανίσεις του με την Αίγυπτο. Ο Ουάρντα θα παίξει σε λίγους μήνες στο Μουντιάλ και μια καλή παρουσία του στα γήπεδα της Ρωσίας θα εκτοξεύσει την τιμή.

Αλλά και στον Παναιτωλικό βρίσκονται σε… κατάσταση αναμονής. Οι Αγρινιώτες έχουν κρατήσει το 15% των δικαιωμάτων του Ουάρντα και θα εισπράξουν χρήματα στην επόμενη μεταγραφή του «Φαραώ». Στα τρία εκατομμύρια που ζητάει σήμερα ο ΠΑΟΚ, μπαίνουν στα κυανοκίτρινα ταμεία 450 χιλ. ευρώ. Που μπορεί να είναι περισσότερα αν η τιμή πώλησης αυξηθεί.

Χρήματα πολύτιμα για τον προϋπολογισμό της νέας σεζόν από τη στιγμή που η αβεβαιότητα του τηλεοπτικού συμβολαίου αποτελεί μεγάλο πονοκέφαλο.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ