Ο χρυσός Φαραώ και οι τρεις ευκαιρίες του

Από τις πρώτες μέρες της παρουσίας του στο Αγρίνιο άρχισε να “χτίζει” τον προσωπικό του μύθο. Έτσι… γεμίζουν βιβλίο τα δημοσιεύματα που τον αφορούν. Όχι μόνο τα εγκωμιαστικά της απόδοσής του, όσο εκείνα που έχουν να κάνουν με την επικείμενη μεταγραφή του! Ο Αμρ Ουάρντα είναι μόνιμα στην επικαιρότητα!

Δημοσιεύματα στην Ελλάδα, δημοσιεύματα στην Αίγυπτο, δημοσιεύματα στη Γαλλία, δημοσιεύματα στην Ιταλία, δημοσιεύματα παντού. Ο Φαραώ του Παναιτωλικού βρίσκεται στο επίκεντρο και ίσως αποδειχτεί “χρυσός” για την ομάδα του Αγρινίου, αν το (φημολογούμενο προς το παρόν) ενδιαφέρον ομάδων για την απόκτησή του πάρει σάρκα και οστά με συγκεκριμένη πρόταση. Κάτι που αναμένεται το επόμενο διάστημα.

Τις τελευταίες μέρες το θέμα παίζει ξανά πολύ δυνατά. Και ο Ουάρντα έχει μπροστά του μέσα στον Μάρτιο τρεις πολύ καλές ευκαιρίες να εκτοξεύσει τις μετοχές του. Την Κυριακή τον αγώνα με την ΑΕΚ. Αμέσως μετά τους δύο αγώνες της Εθνικής Αιγύπτου (στην οποία κλήθηκε πάλι) με τη Νιγηρία. Στο χέρι του είναι να μην εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τον Παναιτωλικό (λήγει τον Ιούνιο του 2018) κάνοντας βήμα παραπάνω στην καριέρα του και φέρνοντας στην ομάδα οικονομικό αντάλλαγμα που θα ξεπεράσει κατά πολύ εκείνα που έφεραν παίκτες που παραχωρήθηκαν στο (πρόσφατο) παρελθόν…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ