Πάμε για νέα αναβολή;

Για τη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί η κλήρωση του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022. Θα γίνει ή θα αναβληθεί για δεύτερη φορά;

Με δεδομένο ότι η υπογραφή της προκήρυξης έχει μπλοκαριστεί, κι απ’ ότι φαίνεται δεν υπάρχει «φως στο τούνελ», κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο νέας αναβολής.

Παναιτωλικός, Λαμία, Ιωνικός, Απόλλων, Βόλος, Αστέρας, δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο και είναι ανένδοτοι. Ο ΠΑΟΚ τάχθηκε με το μέρος τους και δεν υπογράφει κι αυτός. Οι μισές (7 στις 14) ομάδες χρειάζονται τηλεοπτική στέγη άμεσα. Εκτός αυτού, ζητούν εγγυήσεις (αν όχι φέτος) από του χρόνου να υπάρχει κεντρική διαχείριση.

Αν προχωρήσει η Λίγκα στην κλήρωση τη Δευτέρα, πώς μπορεί να βάλει κλειδάριθμους ώστε να μοιράζεται σωστά το πρόγραμμα κάθε Σαββατοκύριακο; Γιατί είναι δεδομένο ότι θα έχουμε τουλάχιστον δύο (Nova, Cosmote έχουν ήδη κλεισμένα συμβόλαια με ομάδες) τηλεοπτικούς παρόχους.

Έτσι, ή θα κάνει μια κλήρωση… στα τυφλά ή θα πάει σε νέα αναβολή. Γιατί είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως μέχρι τη Δευτέρα αποκλείεται να βρεθεί λύση στο τεράστιο αδιέξοδο που υπάρχει.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ