Πάντα βάζει δύσκολα

Ο Παναιτωλικός χάνει πάντα από τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης. Αλλά πάντα βάζει δύσκολα στον αντίπαλό του. Στις πέντε από τις οχτώ αναμετρήσεις πήγε στην ανάπαυλα με ισόπαλο αποτέλεσμα, ενώ δέκα γκολ των γηπεδούχων σημειώθηκαν στο τελευταίο ημίωρο δίνοντας νίκες.

Το Δεκέμβριο του 2011 χρειάστηκε να κάνει όργια ο Παππάς και ο βοηθός Γεωργαράκος. Τα καναρίνια ωστόσο κράτησαν το «μηδέν» για μια ώρα. Έπεσαν ηρωικά χάνοντας με 2-0 και γελούσε όλη η Ελλάδα με όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο για να έρθει η νίκη των γηπεδούχων.

Τον Φεβρουάριο του 2014 ο Ανρί Καμαρά πάγωσε το γήπεδο με γκολάρα στο 5’. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε 20’ αργότερα, σπρώχτηκε ξανά από τον Ηπειρώτη διαιτητή Μήτσιο και πέτυχε γκολ με πέναλτι στο 71’, κερδίζοντας 2-1.

Τον Ιανουάριο του 2015 ο Παναιτωλικός κράτησε το 0-0 έως το 70’ και δέχτηκε δεύτερο γκολ στο 93’ για να χάσει με 2-0.

Τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς ο διαιτητής Παπαδόπουλος απέβαλε τον Κυριακίδη που δεν έκανε τίποτα και όχι τον Ιντέγε που έκανε δύο φάουλ στην φάση! Ο Παναιτωλικός δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και πάλεψε παίζοντας με 10 παίκτες στον μισό αγώνα. Έχασε τελικά με 1-0.

Το τελικό 3-1 τον Δεκέμβριο του 2016 δείχνει άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού, αλλά δεν ήταν έτσι. Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με τον Κούσα στο 52’, ισοφαρίστηκε στο 61’ και ο Ολυμπιακός γύρισε το ματς με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Το μοναδικό παιχνίδι που κέρδισαν άνετα (4-0) οι ερυθρόλευκοι ήταν τον Απρίλιο του 2018, πετυχαίνοντας τρία γκολ στο α’ ημίχρονο και ένα στο ξεκίνημα του β’.

Τον Δεκέμβριο του 2018 ο Παναιτωλικός δέχτηκε δύο γκολ στο ημίχρονο, παίζοντας με 10 παίκτες (αποβολή Χαντάκια στο 23΄). Ο Κρέσπο Καμαρά πέτυχε παλληκαρήσιο γκολ στο 70’ και όλο το Καραϊσκάκης φώναζε «έληξε» πολύ πριν σφυρίξει ο Κουμπαράκης.

Ακόμα και πέρσι, στη πιο κακή χρονιά του Παναιτωλικού, ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα. Ο Μασούρας στο 60’ άνοιξε το σκορ και στο 94’ σημειώθηκε το τελικό 2-0 από τον Μπουχαλάκη.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ