Παλαίμαχοι Παναιτωλικού: «Βέβαιοι για την τελική δικαίωσή απέναντι σε κατηγορίες που δεν στοιχειοθετούνται»

Στο πλευρό του Παναιτωλικού βρίσκονται και οι παλαίμαχοι της ομάδας, καθώς με ανακοίνωσή τους τόνισαν πως «προσπαθούν -ορισμένοι- να μας πείσουν ότι χειραγώγησε αγώνα η ομάδα που εδώ και 17 χρόνια, κάτω από την υπάρχουσα διοίκηση, δεν έχει βρεθεί ουδέποτε μπλεγμένη σε ‘περίεργες υποθέσεις’. Προσπαθούν μέσω διαρροών και συστηματικών παραποιήσεων της πραγματικότητας να πλήξουν το κύρος της. Να την ‘γονατίσουν’», με αφορμή την άδικη κατηγορία που αντιμετωπίζουν οι «κυανοκίτρινοι».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ

Ως παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού είναι περιττό να εξηγήσουμε το τι σημαίνει αυτή η ομάδα για το Αγρίνιο, την Αιτωλοκαρνανία, τον κόσμο της.
Είναι όμως δύσκολο να εξηγήσουμε το τι σημαίνει για εμάς, που αφιερώσαμε τις ζωές μας σε αυτή. Μοχθήσαμε για τον Παναιτωλικό. Ιδρώσαμε και ματώσαμε τη φανέλα του. Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις αξίες και τις αρχές που πρεσβεύει. Αυτές διαφυλάττουμε, αυτές εκπροσωπούμε. Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, με πλήρη συναίσθηση του «βάρους» αυτού.
Ο Παναιτωλικός στη δύσβατη πορεία του στο χρόνο αντιμετώπισε πολλές φορές καταστάσεις δύσκολες. Η παλαιότερη και πρόσφατη ιστορία του γεμάτη από τέτοια παραδείγματα. Η κοινή συνιστώσα σε κάθε περίπτωση ήταν το γεγονός ότι κάποιοι ήθελαν το κακό του. Έτσι και τώρα.
Προσπαθούν -ορισμένοι- να μας πείσουν ότι χειραγώγησε αγώνα η ομάδα που εδώ και 17 χρόνια, κάτω από την υπάρχουσα διοίκηση, δεν έχει βρεθεί ουδέποτε μπλεγμένη σε «περίεργες» υποθέσεις». Προσπαθούν μέσω διαρροών και συστηματικών παραποιήσεων της πραγματικότητας να πλήξουν το κύρος της. Να την «γονατίσουν».
Απέναντι σε όλους αυτούς, δηλώνουμε ακλόνητη στήριξη στην ΠΑΕ Παναιτωλικός ΓΦΣ. Δηλώνουμε βέβαιοι για την τελική δικαίωσή της απέναντι σε κατηγορίες που δεν στοιχειοθετούνται.
Ο Παναιτωλικός μας κέρδισε με το «σπαθί» του το σεβασμό της φίλαθλης Ελλάδας μέσα στα γήπεδα την τρέχουσα σεζόν. Θα κερδίσει και το σεβασμό αυτών που δεν τον σεβάστηκαν με όποιο κόστος κι αν απαιτηθεί ενώπιον της Ανεξάρτητης Δικαιοσύνης. Αυτής που οφείλει να κάνει την δουλειά της μακριά από σκοπιμότητες και διάφορα «κυκλώματα».
Καλούμε σε απόλυτη συσπείρωση και εγρήγορση τον κόσμο του Παναιτωλικού. Τον κόσμο του Αγρινίου, της Αιτωλοακαρνανίας. Στεκόμαστε στο πλευρό του ΑΠΑΝΤΕΣ. Όση λάσπη κι αν πετάξουν ορισμένοι η φανέλα με το κίτρινο, το μπλε και τον Τίτορμο στο στήθος έχει πολλά παραπάνω ιδανικά από όσα νομίζουν για να λερωθεί…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ