Παραιτήθηκε ο Στράτος!

Οι εξελίξεις στο Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι καταιγιστικές. Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Στράτος, που εξελέγη στη θέση αυτή πριν ένα μήνα, υπέβαλλε την παραίτησή του, με την παρακάτω επιστολή:

“Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλατε τις λίγες αυτές μέρες που διετέλεσα πρόεδρος της SUPER LEAGUE. Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις, σ’ ένα πολύ δυσμενές όπως γνωρίζετε περιβάλλον, να φανώ αντάξιός της. Η ομόφωνη εκλογή μου προέκυψε με την ανάληψη συγκεκριμένης δέσμευσης από μέρους της ομάδας την οποία έχω την τιμή να εκπροσωπώ και εμού προσωπικώς. Από τη στιγμή που ένα μέλος ήρε την εμπιστοσύνη σου στο πρόσωπό μου, είμαι ηθικά υποχρεωμένος να τηρήσω τη δέσμευσή μας αυτή και να σας υποβάλλω την παραίτησή μου”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγήθηκε σ’ αυτή την απόφαση μετά από “επίθεση” που δέχτηκε από μεγάλη ομάδα. Εκτός όλων των άλλων σοβαρών θεμάτων, που εστιάζονται στην κόντρα Κοντονή – ΕΠΟ και οδηγούν στην αναβολή του πρωταθλήματος, ανοίγει ένα ακόμα μέτωπο στο εσωτερικό της Λίγκας….

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ