Πατάει γκάζι για την “πρώτη”

Επτά και σήμερα… Τελευταία εβδομάδα διακοπών για τον Παναιτωλικό. Από τις 20 Ιουνίου η ομάδα πιάνει δουλειά, αρχίζοντας την προετοιμασία της για την επόμενη σεζόν. Την 11η που θα παίξει στη Super League!

Αυτό σημαίνει ότι την εβδομάδα που μεσολαβεί θα κλείσουν αρκετά «ανοικτά» μέτωπα, κυρίως στην κάλυψη κενών που υπάρχουν και στον προγραμματισμό της δουλειάς που θα ακολουθήσει. Τα κενά έχουν να κάνουν με θέσεις στο τεχνικό επιτελείο. Η μία θέση, αυτή του προπονητή τερματοφυλάκων, φαίνεται ότι θα καλυφθεί από τον Ντίμι Κωνσταντόπουλο. Για τη θέση του βοηθού περιμένουμε εξελίξεις. Λογικά θα κλείσουν πριν αρχίσουν οι προπονήσεις.

Υπάρχει και το σκέλος της κάλυψης των κενών που υπάρχουν σε ποδοσφαιριστές. Τουλάχιστον 4-5 θα ακολουθήσουν, αλλά η αλήθεια είναι ότι φέτος ο Παναιτωλικός έχει ήδη από τώρα πλούσιο ανθρώπινο δυναμικό. Αυτό που χρειάζεται είναι ποιοτικές προσθήκες. Τις οποίες όλοι (προπονητής, μεγαλομέτοχος) έχουν προαναγγείλει.

Η μόνη προσθήκη που ανακοινώθηκε είναι του τερματοφύλακα Αντώνη Στεργιάκη. Δεν σημαίνει ότι θα είναι το μόνο νέο πρόσωπο στην “πρώτη” της ομάδας.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ