Περήφανος για Λιάβα – Κωνσταντόπουλο

Στην εκπομπή του Δημήτρη Τσακίρη «Ο χωροχρόνος του ποδοσφαίρου» στον Σπορ FM μίλησε το πρωί ο Τέλης Καρασαλίδης, από τους διακριθέντες του χθεσινού αγώνα ΟΦΗ – Παναιτωλικός.

Για την αναμέτρηση είπε:

Παίξαμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα με ομάδα που πέρσι έδειξε πολύ καλά δείγματα και ξεκίνησε νωρίς προετοιμασία γιατί έχει και τον Ευρωπαϊκό αγώνα την Πέμπτη. Η ομάδα μου στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και άφησε ελπίδες για τη συνέχεια ότι μπορούμε να κάνουμε πολύ καλές εμφανίσεις.

Για το κλίμα που βρήκε στην ομάδα και πόσο την επηρέασε η περσινή άσχημη πορεία:

Το κλίμα στον Παναιτωλικό είναι σοβαρό και οικογενειακό. Εννοείται ότι έχει επηρεαστεί από την περσινή πορεία και δεν θέλει να βρεθεί ξανά στο ίδιο τρυπάκι. Και οι παλιοί παίκτες και όσοι ήρθαμε φέτος, ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Γιατί και πέρσι έκανε καλές εμφανίσεις, αλλά δεν είχε το αποτέλεσμα σε πολλά παιχνίδια. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος, να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, να μαζεύουμε βαθμούς και να έχουμε μια χρονιά όσο το δυνατόν καλύτερη για εμάς.

Για το ότι είχε δίπλα του δύο στόπερ, τον Λιάβα και τον Κωνσταντόπουλο, 10 και 11 χρόνια μικρότερους:

Είμαι περήφανος γι’ αυτά τα παιδιά που σ’ αυτή την ηλικία κερδίζουν θέση σε μια ομάδα Α’ Εθνικής. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Εννοείται ότι κάθε παίκτης πρέπει να βελτιώνει πράγματα σε όποια ηλικία και να είναι, αλλά μαζί τους δεν νιώθω κάποια ανασφάλεια. Απλά νιώθω την ευθύνη να καθοδηγώ τα παιδιά, να τα συμβουλεύω και να συνεργαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα. Και στα φιλικά και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι, οι εμφανίσεις μας είναι όλο και καλύτερες και η επικοινωνία μας είναι άριστη. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία. Ο νεανικός ενθουσιασμός με την εμπειρία ενός μεγαλύτερου, είναι ο ιδανικός συνδυασμός όταν τον παντρεύεις αρμονικά.

Για τη σιγουριά που δίνει στους αμυντικούς η εμπειρία του τερματοφύλακα:

Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ασφάλεια. Ο Κνετ έχει πολύ ποιότητα και με τα πόδια και με τα χέρια, είναι πολύ έξυπνος τερματοφύλακας. Πρέπει να τον στηρίξουμε όπως μας στηρίζει και εκείνος.

Για τον σοβαρό τραυματισμό του Βαζ

Ήμουν κοντά στη φάση αλλά δεν κατάλαβα ότι πρόκειται για κάτι τόσο σοβαρό. Ήταν πολύ στενάχωρο, η μαύρη κηλίδα του αγώνα. Είναι ένας τραυματισμός που ο παίκτης τον περνάει μόνος του και είναι Γολγοθάς. Εύχομαι περαστικά και να επανέλθει το συντομότερο δυνατό. Στην ερώτηση «τι ήθελες, τον βαθμό ή να μην έχει χτυπήσει ο αντίπαλός σου;», απάντησε: Μέσα στο 90λεπτο ο στόχος είναι να κερδίσεις, όχι με κάθε κόστος πάντοτε, αλλά να κερδίσεις. Νομίζω τώρα, με χαμηλούς τόνους και ηρεμία, θα έλεγα να μην έχει τραυματισμό το παιδί. Μακάρι να μην συμβεί σε κανέναν σε όλη τη χρονιά.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ