Περιμένει (και θέλει) περισσότερα

Τρία επίσημα ματς, τρία διαφορετικά αποτελέσματα, τέσσερις βαθμοί. Αυτό είναι το «ταμείο» του Παναιτωλικού έως τώρα και μάλλον δημιουργεί ικανοποίηση. Για αρχή.

Με δύο αντιπάλους από τους big 5 (ΠΑΟΚ στην Τούμπα, Άρη στο Αγρίνιο) και μια υπολογίσιμη ομάδα (Ατρόμητος) εκτός, οι 4 βαθμοί είναι πολύ καλή συγκομιδή. Κοιτάζοντας το πρόγραμμα πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, φοβάσαι μην είσαι στο «0», ακόμα κι αν έχεις καλή απόδοση. Δεν γνωρίζεται πολλούς που προέβλεπαν κάτι τέτοιο;

Σε ότι αφορά την εικόνα της ομάδας, ο μέσος όρος των τριών αγώνων βγάζει βαθμό αρκετά πάνω από τη βάση. Αλλά σε κάθε περίπτωση υπάρχει πολύ καλύτερη προοπτική.

Τα παραπάνω (βαθμοί και απόδοση) δίνουν έναν αέρα στον Παναιτωλικό, που μπορεί να τον αξιοποιήσει αντιμετωπίζοντας δύο επίσης πολύ δυνατούς αντιπάλους το επόμενο δεκαπενθήμερο, χωρίς να είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Επιπλέον, με τους παλιούς παίκτες που έλειψαν στα πρώτα ματς (Μάρτενσον, Μόρσεϊ, Ντίας), εκείνους που ήρθαν το τελευταίο διάστημα (Μλάντεν, Σενγκέλια) να παίρνουν ρυθμό και τα πιο πρόσφατα αποκτήματα (Κολοβός, Μπακάκης, μαζί με τον Μαλή που αποθεραπεύτηκε) να μπαίνουν σταδιακά στην εξίσωση, προφανώς ο Παναιτωλικός έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης το επόμενο διάστημα.

Αλλά είμαστε στην αρχή της αρχής, όπως είπε χθες και ο Λουτσέσκου. Δεν επιτρέπεται ούτε ενθουσιασμός, ούτε απογοήτευση. Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς και αυτό που χρειάζεται είναι δουλειά και προσπάθεια.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ