«Πλήρωσε» την αδράνειά του (2-2)

Ο Παναιτωλικός είχε σήμερα διάθεση, έβαλε τη μπάλα κάτω, όμως παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στον Ατρόμητο. Ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο «χτύπησε» τα «καναρίνια» στον… αέρα και με κεφαλιά του Ντιγκινί άνοιξε το σκορ. Σε μία φάση όμως όπου ο σκόρερ των φιλοξενουμένων φαίνεται πως έκανε φάουλ στον Ροντρίγκες στο ξεκίνημά της. Σε αυτό το διάστημα οι «κυανοκίτρινοι» είχαν κατοχή μπάλας αλλά δεν απειλούσαν, σε αντίθεση με τον αντίπαλό τους που με στημένες μπάλες έφτανε κοντά στο γκολ.

Στο δεύτερο μισό ο Παναιτωλικός ήταν πολύ καλύτερος, κυριάρχησε, ισοφάρισε με τον Χαντάκια στο 67′ όμως αμέσως μετά ο Ντάουντα (69′) σημείωσε το γκολ της… ζωής του. Και πάλι όμως η ομάδα έδειξε αντίδραση και έφτασε στην ισοφάριση με τον Μοράρ, ο οποίος όμως χτύπησε σοβαρά στις καθυστερήσεις. Ετσι έμεινε το 2-2, που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται σε «αδράνειες» του Παναιτωλικού, καθώς ήταν καλύτερος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Ρότσα, Ροντρίγκες, Χαντάκιας, Μαρινάκης (87′ Βασιλούδης), Μπεχαράνο, Λόπες, Ρόσα, Ντίας (76′ Μοράρ), Μάζουρεκ (55′ Κλέσιο), Μαρκόβσκι.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μίρκοβιτς, Γιαννούλης (75′ Μενσά), Καρασαλίδης,  Χατζηϊσαϊας, Κιβρακίδης,  Μπουσουλάτζιτς (66′ Βασιλακάκης), Μάντσον, Ούμπιδες, Ντιγκινί, Μανούσος, Ντάουντα. 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ