Ποιοι “κόβονται” από Ιταλία;

Έξι παιδιά της Κ20 συμμετέχουν στην προετοιμασία του Παναιτωλικού από την πρώτη μέρα και περνάνε από το μικροσκόπιο του Γιάννη Ματζουράκη. Ο έμπειρος κόουτς έχει εικόνα απ’ όλους και τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσει τα ονόματα εκείνων που πέρασαν με επιτυχία τις εξετάσεις. Με έπαθλο το εισιτήριο για… Ιταλία. Κάποιοι (δύο, τρεις;) θα ακολουθήσουν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Παναιτωλικού στη γειτονική χώρα. Οι υπόλοιποι θα περάσουν στη… δικαιοδοσία του Γιώργου Ταράση.

Στο χθεσινό φιλικό ο Ματζουράκης χρησιμοποίησε μόνο έναν στην ανδρική ομάδα. Τον Αλέξανδρο Μαλή, ο οποίος αγωνίστηκε δίπλα στον Πάουλο στη μεσαία γραμμή. Ο ψηλόσωμος νεαρός είχε πολύ καλή παρουσία.

Οι υπόλοιποι έπαιξαν με την Κ20 και ίσως ήταν ένας από τους λόγους που οι «πιτσιρικάδες» κόντραραν τους «μεγάλους» στο α’ ημίχρονο. Έχοντας πολύ καλή παρουσία, χάνοντας ευκαιρίες, σημαδεύοντας το δοκάρι της εστίας του Κυριακίδη.

Εκείνος που ξεχώρισε ιδιαίτερα ήταν ο Ηλίας Γιαννιώτης, που παίζει στο δεξιό άκρο της επίθεσης. Όπως ξεχώρισε συνολικά όλο αυτό το διάστημα που προπονείται με την ανδρική ομάδα. Πολλοί θεωρούν ότι όχι μόνο θα είναι στην αποστολή, αλλά διεκδικεί με αξιώσεις επαγγελματικό συμβόλαιο, αν συνεχίσει έτσι.

Στην αρχική επιλογή βρίσκεται ο Άγγελος Τασιούλης, αριστερός μπακ με πολύ καλά στοιχεία. Ακόμα, ο διεθνής με την Εθνική Νέων της Αλβανίας Μιχάι Ενέα, ο ψηλόσωμος αμυντικός που μπορεί να αγωνιστεί και στη μεσαία γραμμή. Επίσης ο επιθετικός Γιώργος Βακράκος και  τερματοφύλακας Νίκος Κουσιάδης, που κάθε άλλο παρά απαρατήρητοι περνούν.

Γι’ αυτά τα έξι παιδιά οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες. Περιμένοντας την ανακοίνωση της αποστολής που θα ταξιδέψει στην Ιταλία, θέλουν να διεκδικήσουν μια θέση δουλεύοντας στις προπονήσεις και βεβαίως στο φιλικό που θα γίνει την Τρίτη με την ομάδα Κ20.

 

  • (Στη φωτο διακρίνονται Βακράκος, Γιαννιώτης, Ενέα)

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ