Ποιος θα μείνει στον πάγκο;

Μετά την απογοητευτική εμφάνιση στην Τούμπα, θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα που ο Ματζουράκης θα παρατάξει αύριο στο Περιστέρι. Οι επιλογές του στα “διπλά” των προπονήσεων αυτής της εβδομάδας, δεν έδειξαν τι έχει στο μυαλό του. Χρησιμοποιούσε “μπερδεμένα” σχήματα στις ενδεκάδες, οπότε δεν μπορεί κάποιος να κάνει εκτίμηση. Θα μάθουμε τις επιλογές του πριν το ματς.

Που θα κάνει παρεμβάσεις; Η άμυνα ήταν προβληματική στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και λογικά κάτι χρειάζεται να βελτιωθεί. Σε πρόσωπα; Σε τακτική; Και στα δύο μαζί; Η επαναφορά του Μάκου στα μετόπισθεν (εκεί έπαιξε τα περισσότερα ματς πέρσι), δεν είναι εφικτή σ’ αυτή τη χρονική στιγμή που δεν είναι διαθέσιμοι τρεις παίκτες που αγωνίζονται στη θέση του αμυντικού μέσου (Παπάζογλου, Παπουτσογιαννόπουλος, Καμαβουάκα). Να δοκιμάσει στην άμυνα τον Ροντρίγκες αντί του Χαντάκια, είναι ένα ενδεχόμενο. Να παίξουν μαζί οι δύο νεαροί (και άπειροι), μοιάζει (προς το παρόν) παρακινδυνευμένο. Το σενάριο να παραμείνουν στην ενδεκάδα εκείνοι που έπαιξαν στην Τούμπα (Μύγας – Κούσας – Χαντάκιας – Τσοκάνης), δεν πρέπει να αποκλειστεί εντελώς.

Μεσοεπιθετικά ενδεχόμενες ανακατατάξεις ίσως να μην γίνουν λόγω της κακής απόδοσης των παικτών που χρησιμοποιήθηκαν στο πρώτο παιχνίδι, αλλά λόγω της καλής που είχαν εκείνοι που μπήκαν αλλαγή. Μοιάζει δύσκολο να μην επιβραβευτούν Κλέσιο και Λεντέσμα που βοήθησαν πολύ στο να αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα της ομάδας, όταν πέρασαν στο παιχνίδι. Αν μπει ο ένας ή και οι δύο, αντίστοιχοι βασικοί θα βρεθούν από την ενδεκάδα της Τούμπας στον πάγκο του Περιστερίου. Ποιοι; Μόνο ο Ματζούρ ξέρει…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ