Πού θα παίξει με ΑΕΚ;

Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ είναι τραγική και φάνηκε ξεκάθαρα (και) στο χθεσινό ντέρμπι ΑΕΚ- Ολυμπιακός. Έτσι μπαίνουν άμεσα τα συνεργεία για την αντικατάστασή του, με την Ένωση να ψάχνει γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με τον Βόλο. Λογικά θα είναι της Ριζούπολης, αφού ο Απόλλωνας αυτή την αγωνιστική έρχεται στο Αγρίνιο.

Τι θα γίνει, όμως, όταν ξαναπαίξει γηπεδούχος η ΑΕΚ την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου που αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό; Εκείνη την αγωνιστική παίζει εντός ο Απόλλωνας με τον Παναθηναϊκό. Γηπεδούχος είναι και ο Ατρόμητος που υποδέχεται την επόμενη μέρα τον ΠΑΟΚ.

Έτσι δεν υπάρχει διαθέσιμο γήπεδο στην Αττική που να χρησιμοποιείται από ομάδα Super League. Και αυτό είναι καθοριστικό, μιας και πρέπει να διαθέτει όλη την υποδομή για τη λειτουργία VAR (σύνδεση με οπτικές ίνες, γραμμή οφσάιντ κ.α.).

Το ενδεχόμενο να παραχωρήσει ο Ολυμπιακός (παίζει στην Τρίπολη) το Γ. Καραϊσκάκης ή ο Παναθηναϊκός τη Λεωφόρο μοιάζει εντελώς απίθανο.

Έτσι η έδρα του αγώνα ΑΕΚ – Παναιτωλικός είναι στον αέρα και ο πονοκέφαλος που δημιουργείται στους εμπλεκόμενους είναι πολύ μεγάλος.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ