Προλαβαίνουν και τη δικαιοσύνη…

Το δίδυμο Γεωργίου – Κούγιας, έχει αναλάβει εργολαβικά τα τελευταία χρόνια τον Παναιτωλικό. Ο πρώτος “αποκαλύπτει” και ο δεύτερος “καταγγέλλει” με βάση τις… “αποκαλύψεις” του πρώτου.

Θυμάστε την “αποκάλυψη – βόμβα” του δημοσιογράφου ότι ο Παναιτωλικός πωλήθηκε στον Σαββίδη (!!!) προ τριετίας; Την οποία πήρε κι έκανε σημαία ο δικηγόρος; Ακόμα περιμένουμε τα στοιχεία της αποκάλυψης… Αλλά εν τω μεταξύ πρόσφατα ανακάλυψαν τον υποβιβασμό του Παναιτωλικού και πλέον ασχολούνται με αυτόν.

Από κοινού ξανά βγάζουν αποφάσεις, αναφερόμενοι στον στοιχηματισμό του γενικού αρχηγού στον αγώνα με την ΟΦΗ. Απλώς για να γίνουν πιο πειστικοί και να ισχυροποιήσουν το αφήγημα, προσθέτουν φροντιστή, έναν – δύο (αγνώστου προελεύσεως) ανθρώπους της ομάδας, ενώ λένε ότι κλήθηκαν και τρεις ποδοσφαιριστές!

Προφανώς η συγκεκριμένη υπόθεση εξετάζεται από την αθλητική δικαιοσύνη και εκείνη θα αποφασίσει. Έστω κι αν από χθες Γεωργίου και Κούγιας έτρεξαν να προλάβουν και να βγάλουν τη δική τους απόφαση. Kαταδικάζοντας τον Παναιτωλικό πριν καν απολογηθεί…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ