Πρόταση από το εξωτερικό για τον Κωνσταντόπουλο

Ομάδα της Ευρώπης κινήθηκε επίσημα για την απόκτηση του 20χρονου στόπερ του Παναιτωλικού και ο νεαρός κεντρικός αμυντικός είναι πιθανό να παραχωρηθεί

Στα μεγαλύτερα εγχώρια ταλέντα λογίζεται και είναι ο Απόστολος Κωνσταντόπουλος, που πριν μπει στα 21 του χρόνια μετρά ήδη 27 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία, αρκετές εκ των οποίων με την μπάλα να «καίει».

Ο νεαρός στόπερ του Παναιτωλικού είναι και διεθνής με την U21 της χώρας μας, το όνομά του «ακούγεται» από καιρό εκτός των συνόρων και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ομάδα από το εξωτερικό κινήθηκε ουσιαστικά για την απόκτησή του. Κατά μία πηγή ήδη κατέθεσε μία άκρως δελεαστική πρόταση για χάρη του και τόσο τα «καναρίνια» όσο και η πλευρά του παίκτη ξεκίνησαν επαφές.

Αλλωστε στο Αγρίνιο διατηρούν… παράδοση να «βγάζουν» ποδοσφαιριστές και ουδέποτε στο παρελθόν έφραξαν τον δρόμο στον οποιοδήποτε, είτε ήταν «απόφοιτος» των ακαδημιών τους (π.χ. Μιχάι, Μπακάκης) είτε ξένος που ήρθε στα μέρη μας (π.χ. Μαρτίνες, Βιγιαφάνιες, Ουάρντα).

Υπό αυτές τις συνθήκες και εφόσον καλυφθούν οικονομικά και φυσικά την ίδια στιγμή ο Κωνσταντόπουλος είναι επίσης ικανοποιημένος από το deal, τότε θα ανάψουν το «πράσινο φως».Τη στιγμή μάλιστα που οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόταση που καλύπτει όλες τις πλευρές, ενώ προσφέρει και στον νεαρό κεντρικό αμυντικό αρκετές προοπτικές εξέλιξης.

Ετσι όλα δείχνουν πως οδεύουμε σε συμφωνία και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις.

Πηγή: Gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ