Πρώτη φιλική νίκη (1-0) για τον Παναιτωλικό

«Σεφτέ» στις νίκες στα φιλικά του προετοιμασίας έκανε σήμερα (25/7) ο Παναιτωλικός, καθώς επικράτησε 1-0 της Μπροντάρατς Βελιγραδίου, στο τελευταίο του τεστ προετοιμασίας στη Σερβία.

Ο Γιάννης Αναστασίου ξεκίνησε με τον Ανέστη κάτω από τα γκολπόστ, τους Λιάβα, Κορνέλιους, Λάρσον, Χουχούμη στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Μάρτενσον, Φλόρες, Ξενιτίδη στον άξονα, τους Χατζηθεοδωρίδη, Ντουάρτε στα άκρα και τον Καρέλη φορ.

Τα «καναρίνια» άνοιξαν το σκορ στο 20′ με προβολή του Καρέλη ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Χατζηθεοδωρίδη και αυτόματα ο 30χρονος επιθετικός σημείωσε και το πρώτο τέρμα της ομάδας για τη σεζόν 2022/23. Στο δεύτερο μισό ταα «καναρίνια »» απώλεσαν ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους, με κορυφαία το δοκάρι του Πέδρο λίγο πριν το τέλος (81′).

Η σύνθεση του Παναιτωλικού: Ανέστης (63’ Στεργιάκης), Λιάβας (63’ Σοροβός), Λάρσον (63’ Λαζαρίδης), Κορνέλιους (63’ Μπακαδήμας), Χουχούμης (63’ Αναστασόπουλος), Μάρτενσον (63’ Τσιγγάρας), Φλόρες (63’ Βαρόνε), Ξενιτίδης (63’ Νικολάου), Ντουάρτε, Χατζηθεοδωρίδης (63’ Μπελεβώνης), Καρέλης (63’ Πέδρο).

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ