Πρώτη φορά… απαρτία

Το χρονικό διάστημα με τη μικρότερη βαθμολογική πίεση από το καλοκαίρι που άρχισαν οι επίσημες υποχρεώσεις, είναι αυτό που ακολουθεί για τον Παναιτωλικό. Με εξασφαλισμένη τη θέση του στο επόμενο πρωτάθλημα της Super League (11η συμμετοχή!) αλλά αρκετά κίνητρα να αυξήσει τη βαθμολογική του συγκομιδή ή να πανηγυρίσει νίκες επί αντιπάλων που δυσκόλεψαν τη δική του ζωή τα προηγούμενα χρόνια.

Σ’ αυτό το τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος τα καναρίνια έχουν για πρώτη φορά φέτος… απαρτία. Όλο το έμψυχο δυναμικό συμμετέχει στις προπονήσεις. Το απουσιολόγιο είναι για πρώτη φορά εντελώς κενό.

Δεν υπάρχουν τραυματισμοί που προέκυψαν στα τελευταία ματς. Οι τρεις μακροχρόνιοι διαγράφηκαν από τη λίστα. Την αρχή έκανε ο Χόρχε Ντίας που έχει παίξει ήδη σε επίσημα παιχνίδια. Ο Βαρόνε που επέστρεψε από την Ιταλία και ο Λιάβας που έκανε ατομικό πρόγραμμα έως τώρα, μπήκαν σε φουλ ρυθμό στις προπονήσεις της εβδομάδας που διανύουμε. Σε ασκήσεις με μπάλα, αλλά και στο δίτερμα.

Όλα δείχνουν ότι και τους δύο θα τους δούμε κάποια στιγμή στην αποστολή και μετά δίπλα στον 4ο διαιτητή να κάνουν το βήμα προς τον αγωνιστικό χώρο. Αυτό που ονειρεύονται μήνες…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ