Πως αλλάζουν οι καιροί…

Πήγε στο «Κλ. Βικελίδης» σε μια πολύ άσχημη χρονική στιγμή. Ίσως στη χειρότερη έως τώρα στο φετινό πρωτάθλημα. Προερχόμενος από την ήττα από τον ΟΦΗ και λαβωμένος από πολλούς τραυματισμούς. Χωρίς τους Ντίας, Λιάβα (που λείπουν ακόμα), αλλά και τους Μεντόσα, Μπαρμπόσα, Χουχούμη, Περέιρα.

Βρέθηκε πίσω στο σκορ με ανόητο πέναλτι στο 18’ και δέχτηκε τεράστιο πλήγμα χάνοντας τον Βαρόνε με χιαστό στην επόμενη φάση. Έζησε τον εφιάλτη μιας και στο ημίχρονο το σκορ έγινε 4-0!!!

Αυτό δεν φρέναρε τη διάθεση του διαιτητή Κουτσιαύτη να δίνει πέναλτι (σφύριξε τέσσερα σ’ εκείνο το ματς) και του Άρη να φτάσει σε διασυρμό του αντιπάλου του. Το τελικό 5-1 μπορούσε να είναι βαρύτερο για τον Παναιτωλικό.

Τώρα τα πράγματα ήρθαν τούμπα. Ο Άρης γνώρισε την ταπείνωση με τον αποκλεισμό του από τη Λαμία, που ήρθε μετά από μια σειρά άσχημα αποτελέσματα και εμφανίσεις. Ο Παναιτωλικός έκανε τρείς  «ιστορικές» νίκες πριν τον υποδεχτεί την Κυριακή.

Κανένας στην ομάδα δεν έχει ξεχάσει τον αγώνα του α’ γύρου. Και προφανώς αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για να διεκδικήσει με περισσότερο πάθος ο Παναιτωλικός τη νίκη στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ