«Σκεπασμένοι» με ΠΑΟ!

Στην συνέντευξη τύπου στην έναρξη της προετοιμασίας και στην παρουσίαση των έργων που προγραμματίζονται στο πέταλο, οι εργασίες τοποθέτησης του σκέπαστρου είχαν υπολογιστεί για τον Οκτώβριο. Είκοσι μέρες μετά το ρεπορτάζ λέει ότι οι γραφειοκρατικές εξελίξεις είναι τέτοιες που επιτρέπουν αισιοδοξία ότι τα έργα θ’ αρχίσουν νωρίτερα. Και μετά τη χθεσινή κλήρωση που έκανε γνωστή τα εντός έδρας παιχνίδια, εκείνο με τον Παναθηναϊκό αποτελεί… μεγάλη πρόκληση!

Τι έχει γίνει έως τώρα; Το μεγαλύτερο βήμα είναι ότι ολοκληρώθηκαν οι εγκρίσεις που απαιτούνταν από το Υπουργείο. Έξι διαφορετικές επιτροπές ενέκριναν τους φακέλους που κατατέθηκαν.

Το απομένει; Μία ακόμα έγκριση, αυτή της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Έχουν κατατεθεί εδώ και περίπου δύο μήνες τα απαραίτητα έγγραφα στις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας και μένει η έγκριση. Όταν βγει και αυτή, εκδίδεται και η άδεια δόμησης. Απ’ την επόμενη μέρα μπορούν να αρχίσουν οι εργασίες!

Υπάρχει και μια σημαντική λεπτομέρεια: Αφορά το γεγονός ότι το καλοκαίρι των αδειών του προσωπικού στις υπηρεσίες, προκαλούνται καθυστερήσεις. Διαφορετικά η άδεια δόμησης, ενδεχομένως να ήταν έτοιμη τις πρώτες μέρες το επόμενου μήνα. Και τα έργα να αρχίζουν πολύ νωρίτερα.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, ο στόχος είναι συγκεκριμένος: Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό το πέταλο να είναι σκεπασμένο. Δύσκολος, αλλά όχι ανέφικτος. Αν τις επόμενες μέρες η Περιφέρεια δώσει την έγκριση, είναι πιθανόν να γίνει ο αγώνας με τους «πράσινους» με τους φιλάθλους του πέταλου… σκεπασμένους!

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ