Στη λεπτομέρεια τα ματς με τον Βόλο

Η προϊστορία των αναμετρήσεων του Παναιτωλικού με τον Βόλο περιορίζεται σε τρεις αγώνες. Και οι τρεις κρίθηκαν στις λεπτομέρειες…

Η αρχή έγινε στο Πανθεσσαλικό στις 9 Νοεμβρίου 2019. Ο Παναιτωλικός μπήκε φουριόζος στο α’ ημίχρονο, πήρε προβάδισμα με διαγώνιο σουτ του Σανιά και μπορούσε να τελειώσει το ματς με τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε. Τα πράγματα άλλαξαν στο β’ και από λάθη του Γιαννακόπουλου ο Βόλος αρχικά σοφάρισε στο 55’ με φάουλ του Μουνίθ και προηγήθηκε στο 66’ με τον Μάντζη. Ένα λεπτό πριν είχε αποβληθεί ο Σιέστεντ, όμως με δέκα παίκτες ήρθε η ισοφάριση από τον Αριγίμπι στο 68’. Ο Μελίσσας ήταν σε εκπληκτική μέρα και κράτησε απαραβίαστη την εστία του από κει και πέρα. Ο Παναιτωλικός δεν πήρε ούτε τον βαθμό, καθώς από ένα ακόμα λάθος του Γιαννακόπουλου, ήρθε το τελικό 3-2 στο 78’ από τον Γέντρισεκ.

Στον αγώνα του β’ γύρου στο Αγρίνιο που έγινε στις 10 Φεβρουαρίου 2020, τα καναρίνια έχασαν για δεύτερη φορά το τρίποντο μέσα από τα χέρια τους. Προηγήθηκαν με γκολ του Μουνιέ στο 42’, έχασαν ένα σωρό ευκαιρίες, είχαν δοκάρι με τον Άλβαρες. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Ντίας που αντέδρασε σε χτύπημα αντιπάλου και ο διαιτητής Κατσικογιάννης αντί να δώσει το φάουλ υπέρ του Παναιτωλικού το έδωσε στον Βόλο(!) και απ’ την εκτέλεσή του οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 96’ με τον Δημόπουλο.

Η πρώτη νίκη του Παναιτωλικού καταγράφεται στην τελευταία αγωνιστική των Play-out, στις 18 Ιουλίου. Προερχόμενος από το διπλό σωτηρίας στη Ν. Σμύρνη επικράτησε 1-0 με γκολ του Ντουάρτε στο 31’, σφραγίζοντας και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ