Στολίζουν το δένδρο και… πάνε για πρόκριση

Οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού στολίζουν απόψε το δένδρο έξω από το γήπεδο Παναιτωλικού και αύριο φεύγουν για Αθήνα, όπου την Τετάρτη δίνουν στην Καλλιθέα καθοριστικό αγώνα για την πρόκριση την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Σήμερα προπονήθηκαν το πρωί, με τον Ροντρίγκες και τον Παπάζογλου να είναι οι μοναδικοί που δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα των συμπαικτών τους.

Για την απογευματινή εκδήλωση η ΠΑΕ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο μπροστά στο γήπεδο Παναιτωλικού στολίζουμε και φωταγωγούμε απόψε! Οι  μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου έφτιαξαν στολίδια με πολύ αγάπη για να ομορφύνουν περισσότερο την ομάδα της καρδιάς μας. Στις 5.30 το απόγευμα θα είναι εκεί να υποδεχτούν τους ποδοσφαιριστές μας. Τους μαθητές θα βοηθήσουν στο στολισμό του Δένδρου τα παιδιά από το «Χαμόγελο του Παιδιού», τα ξωτικά, η Ακτίνα Εθελοντισμού και οι ποδοσφαιριστές μας. Όλοι μαζί θα στείλουν τα φαναράκια των ευχών ψηλά στον ουρανό για να είναι τα φετινά Χριστούγεννα γεμάτα από αγάπη και ειρήνη για όλο τον κόσμο.

Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος όλα τα τμήματα του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ. Η επαγγελματική ομάδα, τα αγωνιστικά τμήματα όλων των ηλικιών, η Ακαδημία. Δείχνοντας την κοινωνική τους ευαισθησία θα φέρουν μαζί τους τρόφιμα, τα οποία θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου που λειτουργεί ο Δήμος Αγρινίου. Καλούμε κάθε συμπολίτη μας να πράξει το ίδιο.

Στη συνέχεια το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου θα γεμίσει με μελωδίες την Πλατεία Παναιτωλικού με την «JAZZ BAND AGRINIO». Συμμετέχουν οι: Κακαές Ιωάννης -ντραμς, Χρήστος Παπαθανάσης -ηλεκτρικό μπάσο, Θωμάς Παπαθανάσης -ηλεκτρική κιθάρα, Φρανκ-Ιωάννης Παπαδάκης-Γουντ  -πλήκτρα, Καλαϊτζής Γεώργιος  -σαξόφωνο.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ