«Στον Παναιτωλικό έχουν θέση μόνο όσοι σέβονται την προσπάθεια που γίνεται και τον κόσμο»

Ο πρόεδρος των «κυανοκίτρινων» τόνισε πως η πορεία τους στα play outs οδήγησε σε αναθεώρηση του πλάνου τους για την επόμενη σεζόν και έστειλε το «μήνυμα» πως όλοι κρίνονται.

Με τρεις ήττες στα ισάριθμα πρώτα του παιχνίδια ξεκίνησε ο Παναιτωλικός τις υποχρεώσεις του στα play outs, καθώς κατά χρονική σειρά τα «καναρίνια» ηττήθηκαν από Λαμία, Απόλλων Σμύρνης και Ατρόμητο. Η παραπάνω εξέλιξη ελλοχεύει τον κίνδυνο να «χαλάσει» την πολύ καλή εικόνα που είχε το club στην κανονική διάρκεια, ενώ το «πρόβλημα» έγκεινται κυρίως σε επίπεδο εμφανίσεων και όχι αποτελεσμάτων.

Δεν είναι τυχαίο πως μετά την ήττα του Σαββάτου από τους Περιστεριώτες ο Γιάννης Αναστασίου έστειλε το «μήνυμα» πως «όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει και να σεβαστεί τον κόσμο δεν έχει θέση στον Παναιτωλικό» και ευρύτερα στο Αγρίνιο τονίζουν προς πάσα κατεύθυνση πως η σεζόν δεν έχει «τελειώσει» ακόμη και ότι οι αναμετρήσεις που υπολείπονται θα αποτελέσουν κριτήριο για όλους ενόψει της νέας σεζόν, κάτι που ξεκαθάρισε και ο Μάκης Μπελεβώνης μέσω των όσων είπε στο Gazzetta.

Οπου ο πρόεδρος της ομάδας υπογράμμισε ότι η εικόνα που παρουσιάζουν εσχάτως οι «κυανοκίτρινοι» δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές τους δυνατότητες. «Μας έχει απογοητεύσει η αγωνιστική πορεία της ομάδας στα play outs. Υπολείπεται εκείνης που με πολύ κόπο ‘χτίστηκε’ από το καλοκαίρι και σε όλη την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Αδικεί τη συνολική προσπάθεια που έγινε και κυρίως δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές δυνατότητες του Παναιτωλικού. Η ανεπίτρεπτη χαλάρωση που παρατηρείται είναι απογοητευτική για όλους μας», ήταν τα λόγια του.

Πλέον στην «εξίσωση» της ομάδας έχει μπει και ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά, όπου ο πρόεδρός της ήταν σαφής. «Ολοι κρίνονται διαρκώς. Είναι λογικό τα αποτελέσματα και η εικόνα στους τελευταίους αγώνες να οδηγήσουν σε επανεξέταση των δεδομένων και αναθεώρηση του πλάνου μας. Μόνο όσοι μπορούν να ανταποκριθούν έχουν θέση στον Παναιτωλικό. Οσοι σέβονται την προσπάθεια που γίνεται και τον κόσμο της ομάδας. Απαντες κρίνονται και θα συνεχίσουν να κρίνονται».

«Δεν μας ακουμπάνε τα όσα λέγονται για το ματς με τον ΟΦΗ, θα βγούμε πιο δυνατοί»

Την ίδια στιγμή στο Αγρίνιο υπάρχει και το ανοικτό θέμα της έρευνας που γίνεται γύρω από την αναμέτρηση του Παναιτωλικού στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ. Από την πρώτη στιγμή τα «καναρίνια» ξεκαθάρισαν πως βρίσκονται στη διάθεση των αρμοδίων και ότι δεν έχουν υποπέσει σε κάτι μεμπτό, ωστόσο τα όσα έχουν κατά καιρούς ειπωθεί ενδέχεται να έχουν επηρεάσει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Μπελεβώνης όμως ήταν ξεκάθαρος. «Ολα αυτά δεν μας ακουμπάνε. Ο Παναιτωλικός έχει δώσει επαρκή δείγματα γραφής για το πως λειτουργεί και πόσο μακριά βρίσκεται απ’ ότι πληγώνει το ποδόσφαιρο, με πράξεις και υπεύθυνη στάση για χρόνια. Δεν υπάρχει η παραμικρή ανάμειξη του οργανισμού που λέγεται Παναιτωλικός. Δεν κρυφτήκαμε ποτέ. Θα τελειώσει όλο αυτό και θα βγούμε πιο δυνατοί, για να συνεχίσουμε με τη συνέπεια που μας χαρακτηρίζει την πορεία μας», υπογράμμισε με έμφαση.

Πηγή: Gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ